SK "Pārgauja" klūp arī Lielvārdē

18.10.2014

lielvarde_winn.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā otro zaudējumu vienas diennakts laikā piedzīvojusi Stalbes "Pārgauja", kas šovakar viesos ar 4:9 atzina "Lielvārdes" pārākumu. Par labāko spēlētāju lielvārdiešu rindās atzina Ralfu Jonikānu, kurš guva savus pirmos vārtus Virslīgā.

 

Vakar vēlu vakarā Stalbes "Pārgauja" piedzīvoja pirmo zaudējumu šosezon, ar 5:7 atzīstot "Valmiera/ViA" pārākumu, bet jau šovakar stalbiešiem bija jāviesojas pie "Lielvārdes", kas iepriekšējos divos mačos bija zaudējusi abām Rīgas komandām. Spēles rezultātu jau 2.minūtē atklāja "Pārgaujas" uzbrukuma līderis Lauris Ābols (1:0), bet līdz pirmajām pārtraukumam vadībā ar 2:1 izvirzījās laukuma saimnieki. Otrajā trešdaļā abas komandas guva pa trim vārtiem (5:4), bet pēdējā periodā "Lielvārdei" izdevās iemest četrus bezatbildes vārtus – uzvara ar 9:4 un Lielvārdes komanda ar 10 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 5.vietu.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Ralfu Jonikānu, kurš izcēlās ar saviem pirmajiem Virslīgas mačā gūtajiem vārtiem. Pa trim punktiem savāca viņa komandas biedri Aivis Kusiņš un Mikus Valpēters, bet pa diviem goliem iemeta Antons Žuks un Sandris Virsnītis. Labākā spēlētāja balvu "Pārgaujas" sastāvā saņēma vārtsargs Juris Rubcovs, kurš atvairīja 23 pretinieku metienus. Viņa komandā ar "hat-trick" izcēlās Lauris Ābols.

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"Lielvārde" – SK "Pārgauja" 9:4 (2:1, 3:3, 4:0)


JUGLASCIEMS