FK "Bauska" sāk krāt punktus

18.10.2014

holsts_elvis.jpg

Otro uzvaru Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā izcīnīja FK "Bauska", kas šovakar savā laukumā ar 9:4 sakāva "Ulbroku/FS Masters". Par labāko spēlētāju starp baušķeniekiem atzina vārtsargu Elvi Holstu, kurš atvairīja 38 pretinieku metienus.

 

"Ulbroka/FS Masters" uz spēli Bauskā ieradās kā neapšaubāma favorīte, kas četrās spēlēs bija izcīnījusi trīs uzvaras, tostarp arī pār Virslīgas līderi "RTU/Inspectu". Tā gan nedomāja FK "Bauska", kas jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:1. Otrajā trešdaļā baušķenieki vēl nedaudz palielināja savu pārsvaru (8:4), bet pēdējā spēles nogrieznī tika gūti tikai vieni vārti - "Bauska" svinēja otro uzvaru pēc kārtas (9:4) un turnīra tabulā ar 6 punktiem pakāpās uz 9.vietu.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Elvis Holsts, kurš neitralizēja 38 no 42 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Pēteris Zeltiņš ar 7 (5+2) punktiem un Toms Niedre ar 5 (3+2) punktiem. Labākā spēlētāja balva Ulbrokas sastāvā tika Edžum Ceriņam, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais.

 

FK "Bauska" – "Ulbroka/FS Masters" 9:4 (4:1, 4:3, 1:0)

JUGLASCIEMS