Šovakar divas spēles vīriešu Virslīgā, "Pārgauja" var kļūt par līderi

27.09.2014

001.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīrieši Virslīgā šovakar paredzētas divas spēles – par turnīra līderi var kļūt Stalbes SK "Pārgauja", kas savā laukumā uzņems Kocēnu "Rubeni". Otrā mačā spēkiem mērosies FK "Bauska" un FK "Rīga".

 

Pulksten 18.00 SK "Pārgauja" - "Rubene" (Stalbes vsk. sporta zālē)

Stalbes SK "Pārgauja" pagaidām aizvadījusi tikai vienu spēli, bet tajā spēja viesos uzvarēt "Ulbroku/FS Masters" – 9:7. Par gados jaunās komandas potenciālu liecina tas, ka tā sava jaunā galvenā trenera Mārtiņa Jarohoviča vadībā pārliecinoši aizvadīja starptautisko pirmssezonas pārbaudes turnīru "Latvian Open 2014", kurā bija pārāka visās astoņās spēlēs un ieguva uzvarētāju kausu. Ja stalbiešiem šovakar izdosies iegūt trīs punktus, viņi vismaz uz vienu dienu kļūs par Virslīgas līderiem.

Arī titulētā Kocēnu "Rubene" jaunajā sezonā aizvadījusi tikai vienu spēli – kocēnieši savā laukumā uzņēma "RTU/Inspecta" florbolistus. "Rubene" pretinieku spiedienu izturēja tieši pusi mača, bet pēc tam burtiski salūza un piedzīvoja pamatīgu sagrāvi ar 4:12. Neierasti redzēt kocēniešus turnīra tabulas pēdējā vietā, domājams, ka viņus pašus tāda situācija noteikti neapmierina.

 

Pulksten 18.00 FK "Bauska" – FK "Rīga" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)

Arī FK "Bauska" pagaidām ir bez punktiem turnīra tabulā. Čempionāta pirmajā spēlē pie baušķeniekiem viesojās Liepājas "Kurši", kuri jau spēles pirmajā daļā ieguva zināmu handikapu. Laukuma saimnieki steidza sasmelt izlieto ūdeni, bet tajā spēlē tas neizdevās piedzīvots sāpīgs zaudējums ar 5:6.

FK "Rīga" aizvadījusi jau divas spēles. Pirmajā mačā rīdzinieki viesojās pie "Ulbrokas/FS Masters", kur piedzīvoja zaudējumu ar 5:8. Vakar "Rīga" savā laukumā uzņēma sīksto "Talsu/Triobet" komandu. Spēles pirmajā pusē ieguvuši triju vārtu pārsvaru, turpinājumā rīdzinieki to pamanījās izsēt. Uzvara tika gūta tikai papildlaikā (8:7), bet viens punkts pazaudēts.

SF
JUGLASCIEMS