"Ķekavas Bulldogs" vīriešu komandu trenēs Skudrītis

06.09.2014

skudritis.jpg

Florbola kluba "Ķekavas Bulldogs" pārstāve Līga Vancāne informē, ka par vīriešu Virslīgas galveno treneri oficiāli apstiprināts ilggadējais Latvijas florbola valstsvienības spēlētājs Dailis Skudrītis.

 

Dailis Skudrītis, dzimis 1970.gada 14.maijā, ir seškārtējs Latvijas čempions florbolā (pieci tituli ar "Ķekavu", viens - ar "Rēzekni"), trīs reizes pārstāvējis Latvijas nacionālo florbola izlasi pasaules čempionātos.

 

Skudrītis ir viens no visu laiku labākajiem aizsargiem Latvijas florbolā, kurš piekopa fizisku spēles stilu, bieži vien uz noteikumu parkāpuma robežas. Viņš jau ieviesis jaunas vēsmas bulldogu treniņos un spēlētāju spēles redzejumā. Dailis Skudrītis kā florbola speciālists periodiski konsultējis arī citu klubu florbolistus, kā piemēram, Lielvārdes, Valmieras, Irlavas, arī Ķekavas jauniešus.  Skudrītis guvis vērtīgu pieredzi, piedaloties vairākās zviedru treneru vadītajās Z-Camp nometnēs.

 

Par to, vai Dailim Skudrītim ar "Ķekavas Bulldogs" izdosies iekļūt play off vai pat izcīnīt kādu no godalgotajām vietām, varēs spriest jau ziemā, kad jaunā sezona būs pusē un iezīmēsies komandu izkārtojums turnīra tabulā.

 

 

JUGLASCIEMS