Virslīgas finālspēles pārceļas uz Cēsīm un Lielvārdi

30.03.2014

00011.jpg

Šodien tiks aizvadītas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu un sieviešu Virslīgas finālsēriju otrās spēles. "Cēsu alus/Lekrings" un "Lielvārdes" florbolisti nūjas krustos Cēsu sporta kompleksā, šo spēli interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com. Sieviešu komanda "Ķekava" Lielvārdes novada sporta centrā uzņems Kocēnu "Rubeni".

 

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

 

Pulksten 18.00 "Cēsu alus/Lekrings" - "Lielvārde" (Cēsu sporta kompleksā), sērijā 1:0

Vakar Lielvārdē abas finālistes uzsāka cīņu par čempionu kausu. Jau finālsērijas pirmā spēlē tika aizvadīta gluži kā izšķirošā - "Cēsu alus/Lekrings" izvirzījās vadībā ar 2:0, bet lielvārdieši spējie ne vien panākt izlīdzinājumu, bet arī iegūt vadību ar 3:2. pamatlaiks noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu (3:3), bet pagarinājumā veiksme bija viesu pusē – uzvaras vārtus "Cēsu alus/Lekrings" labā guva pieredzējušais Ingus Laiviņš – 4:3. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš atvairīja 21 no 24 pretinieku metieniem, bet rezultatīvākie bija Toms Rīsmanis ar 3 (2+1) punktiem un Artūrs Jurševskis ar divām piespēlēm. Labākā gods "Lielvārdes" sastāvā tika Ervīnam Torsteram, kurš ar rezultativitāti neizcēlās, bet viņa komandas biedrs Juris Gribusts izdarīja divas piespēles.

Spēles tiešraide: ŠEIT

 

 

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

 

Pulksten 16.00 FK "Ķekava" - "Rubene" (Lielvārdes novada sporta centrā), sērijā 0:1

Sērijas pirmajā spēlē, kas vakar notika Kocēnu sporta namā, sīva spēkošanās bija vērojamā pirmās 20 minūtes, kas noslēdzās neizšķirti – 1:1. Cīņas turpinājumā izpaudās pāra favorītes "Rubenes" pārsvars. Otrajā trešdaļā kocēnietes burtiski nomētāja "Ķekavu", izvirzoties vadībā ar 6:2. Pēdējā periodā šo handikapu "Rubene" ne vien saglabāja, bet pat palielināja – 8:3. Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta Paula Egle, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Pa četriem punktiem viņas komandā guva Liene Adamane un Zeltīte Bankava, bet 3 (2+1) punktus savāca Edīte Bankava. Labākās spēlētājas tituls "Ķekavas" rindās tika Elīzai Elizabetei Bērziņai, kura ar divām piespēlēm bija rezultatīvākā savā komandā.

SF
JUGLASCIEMS