VČF: "Pārgauja" sagādā trešo zaudējumu "Vidzemes Augstskolai"

22.01.2013

2012-11-26_img_8838.jpg

Vidzemes čempionāta florbolā pirmā apļa regulārā turnīra spēlē "Pārgauja" ar rezultātu 7:3 pārspēja "Vidzemes Augstskolu", sagādājot studentiem trešo zaudējumu četrās spēlēs. Turnīra vadībā šobrīd atrodas "Farm club", kas par vienu punktu apsteidz "Pārgauju".

 

Vidzemes čempionātā florbolā sestdien, 19. janvārī, tika aizvadīta viena spēle, kurā laukumā spēkiem mērojās vieni no čempionāta galvenajiem favorītiem "Pārgauja" un "Vidzemes Augstskola". Turnīra tabulā "Pārgauja" pirms spēles ieņēma dalītu otro vietu, bet "Vidzemes Augstskolas" studenti atradās devītajā pozīcijā 11 komandu konkurencē.

1. Periods

Spēles rezultātu jau pirmās trešdaļas sākumā atklāja "Pārgaujas" komanda, kuru vadībā izvirzīja Artis Puriņš. Turpinājumā, lai arī vairāk uzbruka "Pārgauja", tomēr arī studenti sekmīgi atbildēja ar vairākiem labiem pretuzbrukumiem. Trešdaļas 11. minūtē Artūram Šulcam izdevās dubultoto pārgaujiešu pārsvaru. "ViA" spēlētāji nedomāja padoties un sekmīgi cīnījās, izveidojot vairākus labus uzbrukumus, no kuriem viens tika pārvērsts vārtu guvumā. Trešdaļas izskaņā Mārtiņš Voitčonoks ar precīzu metienu panāca 1:2.

2. Periods

Otrās trešdaļas pirmajās minūtēs nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās. Rezultāts izmainījās perioda sestajā minūtē, kad savus otros vārtus spēlē guva "Pārgaujas" spēlētājs Šulcs, panākot 3:1. Jau nākamajā uzbrukumā "ViA" vārtos ielidoja ceturtā bumbiņa. Pirmos vārtus spēlē guva Mārtiņš Cekuls. Trešdaļas izskaņā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. Vispirms Gatis Cers studentiem panāca 2:4, bet punktu trešdaļai ar precīzu metienu pielika "Pārgaujas" spēlētājs Jānis Gabrāns. Pirms trešās trešdaļas rezultāts 5:2 "Pārgaujas" komandas labā.

3. Periods

Trešais periods iesākās ar vairākiem labiem uzbrukumiem no abu komandu puses. Trešdaļas piektajā minūtē Miķelim Baltrukam izdevās atjaunot nelielu intrigu spēlē, panākot 3:5. Uz ko vairāk studenti šajā spēlē nebija gatavi. Atlikušajā laikā "Pārgauja" guva divus vārtus un noņēma jeb kādus jautājumus par uzvarētāju šajā cīņā. Edgars Savčenkovs panāca 6:3, bet nedaudz vairāk kā minūti vēlāk savus otros vārtus spēle izdevās gūt Balodim. Spēle noslēdzās ar "Pārgaujas" uzvaru 7:3.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā Artūrs Šulcs izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet "Vidzemes Augstskolas" rindās pa vieniem vārtiem guva Miķelis Baltruks, Mārtiņš Voitčonoks un Gatis Cers.

 

Informāciju sagatavoja Toms Markss

Vidzemes Olimpiskā centra mārketinga speciālists

SF
JUGLASCIEMS