Šodien noskaidros "Latvian Open 2012" uzvarētājus

26.08.2012

lo_lapai.jpg

Šodien Vidzemes olimpiskajā centrā, Valmierā, un Kocēnu sporta namā tiks aizvadītas 6. starptautiskā florbola turnīra "Latvian Open 2012" izslēgšanas spēles. Vīriešu un sieviešu komandu finālu, kā arī vīriešu komandu cīņu par bronzas medaļām no pulksten 16.00 tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

 

Vīriešu komandu grupā, kur piedalījās 20 vienības no Latvijas, Igaunijas, Krievijas, Čehijas, Baltkrievijas un Somijas, izslēgšanas spēlēs cīņu turpina deviņi mūsu klubi. Pagaidām izstājušies tikai "Ķekavas Bulldogi", kas 1/16 finālā ar 1:6 piekāpās FK "Bauska". Astotdaļfinālā baušķenieki spēkosies ar FK "Valmiera", SK "Pārgauja" ar "Saku Fortuna", Lielvārde ar FBC "Ceska Lipa White", bet "Rubene" ar "Rubene-1". Jau ceturtdaļfinālā savas pretinieces gaida mūsu FBK "Ķekava", "RTU/Inspecta" un "Lekrings", kā arī Somijas FBC "Turku". Rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī šobrīd ar 11 punktiem atrodas Jānis Levanovičs (RTU/Inspecta), ar 10 punktiem viņam seko Lauris Ābols (SK Pārgauja), Kristo Lehiste (Saku Fortuna), Edžus Bunka (RTU/Inspecta), Ivars Jēkabsons (Rubene-1) un Andris Malkavs (Lekrings).

 

Sieviešu komandas, starp kurām arī visi Latvijas klubi, izņemot mūsu U-17 izlasi, šodienu sāks ar ceturtdaļfināla spēlēm. "RSU/Runway" spēkosies ar "Saku Fortuna", "Rubene" ar "EMÜ SK", "Ķekavas Bulldogi" ar FBC "Turku", bet FK "Ķekava" ar "Jogeva SK Selver/Tahe". Rezultatīvākās ar astoņiem gūtiem punktiem šobrīd ir Luīze Biļinska un Tatjana Varša (abas no RSU/Runway). Pa septiņiem punktiem guvušas Gunita Kārkliņa (RSU/Runway), Aija un Līga Vancānes (Ķekavas Bulldogi).

 

Piecas veterānu komandas aizvada viena apļa turnīru. Pa divām uzvarām izcīnījušas "PrivatBank" un "Lekrings Sr.". Rezultatīvākais spēlētājs – Artis Malkavs (Lekrings Sr), kurā kontā jau 8 (4+4) punkti.

 

Turnīru "Latvian Open 2012" atbalsta Valmieras pilsētas un Kocēnu novada pašvaldība, Latvijas Florbola savienība, Kocēnu sporta klubs, Vidzemes Olimpiskais centrs, A/S "Laima", A/S "Gutta", Multiklubs un Unihoc. Vīriešu grupas finālspēles (par 1.un 3.vietu) un sieviešu grupas finālspēli (1.vietu) translēs Sportacentrs.com TV. Skatītājiem klātienē ieeja uz vienas dienas visām spēlēm maksā tikai LVL 1,-.

 

Vairāk informācijas:

www.latvianopen.com

JUGLASCIEMS