Šodien startē 6.starptautiskais florbola turnīrs Latvian Open 2012

24.08.2012

lo_lapai.jpg

No 24. līdz 26.augustam Vidzemes Olimpiskajā centrā, Valmierā, un Kocēnu sporta namā norisināsies 6.starptautiskais florbola turnīrs Latvian Open 2012, kurā par uzvaru vīriešu, sieviešu un veterānu grupās sacentīsies 35 komandas, kas pārstāv sešas valstis.

 

Vissīvākā konkurence būs vīriešu grupā (20 komandu), kur kopā ar Latvijas klubiem FBK "Ķekava", FK "Bauska", FK "Valmiera", "Ķekavas Bulldogi", "Lekrings", "RTU/Inspecta", "Rubene", SK "Pārgauja", "Lielvārde" un "Rubene-1" cīnīsies kopā arī 10 komandām no citām valstīm. Savu dalību turnīrā pieteikušas Igaunijas "EMÜ SK", "Saku Fortuna", "Jõgeva SK Selver/Tähe" un Igaunijas U-19 izlase, Čehijas "FBC Ceska Lipa Blue" un "FBC Ceska Lipa White", Krievijas "FBK Spartak" un "Voenmech", Somijas "FBC Turku" un Baltkrievijas "Minsk".

 

Par uzvaru sieviešu grupā cīnīsies 10 komandas. Latvijas komandām FK "Ķekava", "Ķekavas Bulldogi", "RSU/Runway", "Rubene" un Latvijas U-17 izlasei pretiniecēs būs Igaunijas "EMÜ SK", "Jõgeva SK Selver/Tähe" un "Saku Fortuna", Somijas "FBC Turku" un Krievijas "St. Petersburg United FC".

 

Veterānu grupā, kas savus uzvarētājus noskaidros viena apļa turnīrā divās dienās (25. un 26.augustā) spēlēs piecas komandas: "Čomi", "Ekskurzeme", "Lekrings Sr.", "PrivatBank" un "Rubene".

 

Turnīru Latvian Open 2012 atbalsta Valmieras pilsētas un Kocēnu novada pašvaldība, Latvijas Florbola savienība, Kocēnu sporta klubs, Vidzemes Olimpiskais centrs, A/S "Laima", A/S "Gutta", Multiklubs un Unihoc. Vīriešu grupas finālspēles (par 1.un 3.vietu) un sieviešu grupas finālspēli (1.vietu) translēs Sportacentrs.com TV. Skatītājiem klātienē ieeja uz vienas dienas visām spēlēm maksās tikai LVL 1,-.

JUGLASCIEMS