Vēl var pieteikties "Latvian Open 2012"

15.08.2012

lo_lapai.jpg

Vēl tikai trīs dienas (līdz 17.augustam ieskaitot) iespējams pieteikties 6. starptautiskajam florbola turnīram "Latvian Open 2012", kas no 24. līdz 26.augustam norisināsies Valmierā un Kocēnos.

 

Komandas var pieteikties trijās grupās – sieviešu, vīriešu, kā arī veterānu (40+). Sieviešu grupā jau pieteikušās tādas Latvijas komandas kā FK "Ķekava", "Ķekavas Bulldogi", "RSU/Runway", "Rubene" un Latvijas U-17 izlase. Citas valstis būs pārstāvētas ar Igaunijas, Somijas un Krievijas klubiem. Vīriešu komandu turnīrā Latvijas florbola godu aizstāvēs FBK "Ķekava", FK "Bauska", FK "Valmiera", "Ķekavas Bulldogi", "Lekrings", "RTU/Inspecta", "Rubene" un SK "Pārgauja". Konkurenci mūsējiem sagādās Igaunijas, Čehijas, Somijas, Krievijas un Baltkrievijas florbolisti. Pieteikušās arī vairākas veterānu komandas. Sieviešu un vīriešu komandas par čempionu titulu sacentīsies trīs dienas, bet veterāni savu uzvarētāju noskaidros divās dienās (25. un 26.augustā).

 

"Latvian Open" ir Latvijas Florbola savienības (LFS) oficiāli atzīts turnīrs, kas iekļauts arī Starptautiskās Florbola federācijas (IIF) vasaras elites turnīru sarakstā. Visas turnīra spēles apkalpos LFS licencēti tiesneši, florbola cīņas norisināsies uz trim standarta izmēra laukumiem, kas būs aprīkoti ar Gerflor grīdas segumu. Sacensības notiks atbilstoši IFF apstiprinātajiem florbola spēles noteikumiem. Spēles laiks - 2x15 minūtes (tīrais laiks). Spēlei drīkstēs pieteikt ne vairāk kā 20 spēlētājus. Dalības maksa: Ls 175 par katru komandu vīriešu un sieviešu grupās, kā arī Ls 70 par komandu veterānu grupā.

 

Turnīrā "Latvian Open 2012" tiks spēlēts ar Unihoc "Crater" bumbiņām, ko nodrošinās florbola inventāra veikals "Florbolam.lv". Bez tam "Florbolam.lv" piedalīsies turnīra labāko spēlētāju (vārtsarga, aizsarga, uzbrucēja un rezultatīvākā florbolista) kā vīriešu, tā arī sieviešu konkurencē sveikšanā, apbalvojot viņus ar florbola inventāru no Unihoc. Katras spēles labākos spēlētājus gaidīs balvas no turnīra atbalstītājas – A/S "Laima". Vēl viena atbalstītāja – A/S "Gutta" spēlētājus nodrošinās ar dzeramo ūdeni. "Latvian Open 2012" izšķirošās spēles translēs Sportacentrs.com TV.

 

Vairāk informācijas: latvianopen.com

JUGLASCIEMS