Vasaras līgā aizvadītas saspringtas spēles

28.06.2012

2012-06-28_2012_06_27_img_1191.jpg

Otrdienas vakarā Daliņa stadiona sporta laukumā tika aizvadītas kārtējās trīs spēles Valmieras Vasaras līgā florbolā, kurās uzvaras izcīnīja "Ciedra Racing", "VB-Olympic" un "Togosport.com" komandas.

 

 

"Predators" -"Ciedra racing"

Spēles pirmās minūtes veiksmīgāk iesāka "Predators" komanda, kas pēc Jāņa Graša un Imanta Marcinkēviča gūtajiem vārtiem panāca 2:0. Tiesa, "Ciedra racing" nedomāja padoties un visai ātri guva trīs vārtus, panākot jau 3:2. Puslaika otrajā pusē "Predators" komandai izdevās panākt izlīdzinājumu, kad savus pirmos vārtus spēlē izdevās gūt Jurim Seņkānam. Pēdējās puslaika minūtēs, lai arī labas iespējas izvirzīties vadībā bija abām komandām, rezultāts vairs nemainījās. Pēc pirmajām 20 minūtēm rezultāts 3:3.

Otrajā puslaikā, pēc Rinalda Ansona un diviem Roberta Pūpola vārtiem, "Ciedra racing" jau panāca 6:3 savā labā. Turpinājumā abas komandas apmainījās ar diviem vārtu guvumiem, tomēr pietuvoties "Predators" komandai saviem pretiniekiem neizdevās pietuvoties, gluži pretēji, "Ciedrai" izdevās līdz spēles beigām gūt vēl piecus bezatbildes vārtus un izcīnīt uzvaru visā spēlē ar rezultātu 12:5.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā četrus vārtus guva Rinalds Ansons, bet "Predators" rindās trīs vārti Jāņa Graša kontā.

Spēles protokols:

Predators -Ciedra racing: 12:5 (3:3, 9:2)

 

"Thrashers" -"VB-Olympic"

Līdz pirmā puslaika sestajai minūtei, pēc Matīsa Salmiņa, Toma Eduarda Bērziņa un Mārtiņa Beķera metieniem, "VB-Olympic" panāca 3:0. Puslaika vidū "Thrashers" komandai gan izdevās vienus vārtus atgūt. Puslaika otrajā pusē, lai arī nedaudz aktīvāk uzbruka "VB-Olympic", tomēr rezultāts nemainījās.

Otrā puslaika sākumā, pēc Dāvida Toma Bieļa diviem gūtajiem vārtiem, "Thrashers" komandai izdevās panākt neizšķirtu 3:3. Tiesa, "VB-Olympic" florbolisti neapjuka un spēja gūt divus vārtus, atgūstot divu vārtu pārsvaru. Astoņas sekundes pirms spēles beigām "Thrashers" komandai gan izdevās vienus vārtus atgūt, tomēr uzvaru nosargāt izdevās "VB-Olympic", kas bija pārāki visā spēlē ar 5:4.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā pa vieniem vārtiem un vienai rezultatīvai piespēlei, Elvijam Beikmanim, Matīsam Salmiņam un Mārtiņam Beķerim, bet "Thrashers" rindās trīs vārti Dāvidam Tomam Bielim.

Spēles protokols:
VB-Olympic -Thrashers5:4 (3:1, 2:3)

 

"Togosport.com" -"Brenguļu alus"

Rezultātu spēles piektajā minūtē atklāt izdevās Matīsam Mačulānam, kurš vadībā izvirzīja "Brenguļu alu", tomēr tad desmit minūšu laikā "Togosport.com" florbolistiem īsā laikā izdevās gūt trīs vārtus pēc kārtas un izvirzīties vadībā. Puslaika izskaņā gan Daniels Urbanovičs gan vienus vārtus atguva. Pēc puslaika vadībā ar 3:2 atradās "Togosport. com".

Daudz rezultatīvāks izvērtās otrais puslaiks. Vispirms divus vārtus izdevās gūt "Brenguļu alus" puišiem, pārņemot vadību spēlē, bet tad abas komandas apmainījās ar divu vārtu guvumiem. Kad rezultāts bija 6:5 brenguliešu labā, "Togosport.com" vienībai izdevās gūt trīs vārtus, kas bija arī izšķiroši uzvaras izcīnīšanai. Puslaika otrajā pusē abas komandas apmainījās vēl ar trijiem vārtu guvumiem, bet visā spēlē ar 11:9 pārāki izrādījās "Togosport.com" vienība.

 

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā četrus vārtus guva Mārtiņš Broks, bet "Brenguļu alus" rindās trīs vārti Gatim Liepiņam.

Spēles protokols:
Togosport.com -Brenguļu alus11:9 (3:2, 8:7)

JUGLASCIEMS