Noslēgusies LIDO Vasaras līgas pirmā spēļu nedēļa

24.06.2012

madara.jpg

Gandrīz visas LIDO Vasaras līgas komandas turnīra pirmajā nedēļā nospēlējušas vismaz vienu spēli.

 

A grupā par līderi kļuvusi "Salmingsports", kas ar 10:2 sagrāva FK "Rīga". Šajā spēlē hat-trick spēja gūt Toms Rutkis un Kaspar Šķēls. Atklāšanas spēlē starp "Latvijas Universitāti" un "Narvesen Sūkļa Bobiem" varējām baudīt aizraujošu florbolu. Aizpagājušā gada čempioni "Sūkļa Bobi" šoreiz ar 5:4 pēcspēles metienos uzvarēja pagājušās vasaras uzvarētājus. Pagaidām spēles vēl nav aizvadījušas komandas "Babīte" un "SB Moscow Never Sleeps".

 

B1 grupā vareni sākuši "Jagerteam" florbolisti, kuri ar 18:0 apspēlēja "SSE Rīga". Pārējās divas spēles grupā bija daudz sīvākas un uzvarētāji tika noskaidroti ar pēcspēles metieniem. "Domā?" ar 6:5 pieveica FK "Ādaži", savukārt "Infolapas.lv" ar 4:3 pārspēja AFK.

 

B2 grupā šonedēļ tika aizvadītas divas spēles. Pieredzējusī "Varska" bez īpašām problēmām tika galā ar "Ā-Team" jauniešiem, uzvarot ar 15:2 un kļūstot par grupas līderi. Otrā grupas spēle bija daudz sīvāka un tajā "Tornado" ar 7:5 uzvarēja "Ķekarus".

 

B3 grupā savu favorītu statusu apliecināja pašreizējie B grupas čempionu titula īpašnieki – "Apelsīna" florbolisti. Viņi neatstāja nekādus variantus "The Mighty Midgets/LU", uzvarot ar 16:3. Arī "Miks ar x" izskatījās diezgan pārliecināta par saviem spēkiem un to apliecināja arī laukumā, pārspējot "Nujas.lv/KS Trans" ar 10:3. Divu jauniešu komandu – "Sharp Knifes" un "FS Masters" cīņā ar 7:3 uzvarēja mazliet vecākie – "Sharp Knifes".

 

Sieviešu grupā pāris komandas nospēlējušas jau divas spēles. Pateicoties labākai vārtu attiecībai, līderes šobrīd ir "PengWins" florbolistes, kuras ar 10:5 uzvarēja "Ledus nokusis". Otrās šobrīd - "Las ardillas rabiosas!" Atklāšanas spēlē viņas ar 7:5 uzvarēja komandu "KoMix". Trešajā vietā jau pieminētā "Ledus nokusis", kura ar katru sezonu uzlabo savas florbola prasmes. Tā ar 2:1 uzvarēja "Chillax", kuru sastāvā ne viena vien Latvijas čempione. Ceturtās šobrīd ir "KoMix", kurām kabatā viens zaudējums pret ardillām un viena uzvara pēcspēles metienos pār "Chillax". Tabulas priekšpēdējā ailītē iekārtojušās "Chillax" florbolistes, kuras divās spēlēs spējušas tikt pie viena punktiņa. "Ķekavas Bulldogs" savas pirmās spēles aizvadīs nākamnedēļ.

 

Skaidrs, ka pēc pirmajām spēlēm nekādus dižos secinājumus izdarīt nevar, taču noteikti redzams, ka komandas gūst daudz vārtu, dominē atklāts florbols un …. viss izšķirsies play-off. Cerams, ka nākamnedēļ laika apstākļi būs tikpat labvēlīgi un spēles pēc Saulgriežiem varēs atsākties tādā pašā ritmā.

 

vasarasliga.lv

JUGLASCIEMS