Otrajā posmā labākā "Balcstar-zolatoj ribjonak"

23.06.2012

3pret3.jpg

"SPIN FM Vasaras florbola līga 2012" ietvaros aizvadīts otrais posms "3 pret 3" turnīrā. Lai gan šajā posmā piedalījās trīs komandas, visas bija ļoti apmierinātas ar sacensībām, turklāt zināms, ka nākamajā posmā dalībnieku skaits varētu visnotaļ būtiski pieaugt.

 

Otrajā posmā piedalījās trīs komandas – "Blackstar-zolatoj ribjonak", kas pirmajā posmā ierindojās otrajā vietā, kā arī divas jaunpienācējas – "BalticMiles" un "J.J". Nākamajā posmā savu dalību solījušas arī divas no komandām, kas piedalījās pirmajā posmā, taču otrajā dažādu iemeslu dēļ laukumā iziet nevarēja.

 

Lai vai kā, otrajā posmā trīs komandas aizvadīja trīs apļu turnīru, pēc kura praktiski visi dalībnieki bija stāvā sajūsmā par cīņām laukumā, atzīstot, ka spriedzes ziņā šie mači esot vēl saistošāki kā klasiskā spēle, jo atslābināties nevar ne uz brīdi. Arī rezultāti bija ļoti spraigi, atskaitot pēdējo maču, kurā vairs nekas neizšķīrās un nevarēja ietekmēt situāciju turnīra tabulā.

 

Pēc sešām nospēlētām spēlēm "Blackstar-zolotoj ribjonak" rēķinā bija deviņi punkti, kamēr "J.J." kontā septiņi punkti, bet "BalticMiles" bija spiesti samierināties ar diviem punktiem un trešo vietu turnīra tabulā.

 

Turnīra trešais posms paredzēts 26.jūnijā ap pulksten 19:00. Pirms tam no pulksten 18:00 norisināsies 2.posms jauniešiem vecuma grupā no 11 līdz 15 gadiem. Pašlaik jau pieteikušās divas komandas, kas pirmajā posmā nestartēja.



Jāpiezīmē, ka turnīra organizatoriem izdevies parūpēties par vērtīgu balvu kopvērtējuma uzvarētājiem. Pieaugušo konkurencē pirmās vietas ieguvēji tiks pie naudas balvas 50 latu apmērā.

 

florbolazinas.lv

SF
JUGLASCIEMS