Šodien startē LIDO Vasaras Līgas

18.06.2012

lido_2012.jpg

Šodien sāksies kārtējais LIDO Vasaras Līgas turnīrs. Šī būs īpaša sezona vairāku iemeslu dēļ. Viens no tiem - šovasar turnīrā ir rekordliels komandu skaits. Jau paziņojām, ka A grupā šovasar sacentīsies 6 komandas, tikpat arī Sieviešu grupā, savukārt B grupā 18 komandas.

 

Vēlamies jums pastāstīt par LIDO Vasaras Līgas sponsoriem un atbalstītājiem. Jau vairākus gadus šo tradicionālo un populāro turnīru organizē Florbola attīstības aģentūra. Sadarbība ar Lido atpūtas centru kārtējo reizi nodrošina ekskluzīvu iespēju spēlēt florbolu tikpat ekskluzīvā vietā. Tieši tas, ka turnīrs notiek lidiņā, daudziem florbolistiem šķiet pievilcīgi. LIDO Vasaras Līgu atbalsta Latvijas Florbola savienība (LFS) un sadarbībā ar LFS, šovasar turnīrā tiks izmantota online protokolu sistēma, kas būs jaunums un ļaus interesentiem spēlēm sekot līdzi tiešraidē, kā arī daudz plašāk atspoguļos dažādus statistikas rādītājus. Par skatītāju ērtībām paldies var teikt Rīgas Olimpiskajam centram, kas Vasaras Līgai atvēlējis skatītāju tribīnes ar 60 sēdvietām.

Tagad par nedaudz par dāvinātājiem... Jau otro gadu pēc kārtas komandas cīnīsies ne tikai par uzvarētāju titulu, kausiem un medaļām, bet arī vērtīgām balvām. Prestižajā A grupā uzvarētāji iegūs dāvanu karti 200 Ls vērtībā no OXDOG, B grupas čempioni saņems 150 Ls vērtu dāvanu karti no LINO.LV, bet Sieviešu grupas uzvarētājas varēs iepirkties pie SALMINGSPORTS.LV 100 Ls vērtībā.

Jau pierasts, ka neviens turnīrs nenotiek bez labāko spēlētāju īpašas izcelšanas. Mūsu atbalstītāji SPORTLAND arī šogad dāvinās vērtīgas balvas vērtīgākajiem turnīra spēlētājiem. Taču mēs izcelsim ne tikai visa turnīra labākos, bet arī katras spēles zvaigznes un zvaigznītes, un par to parūpēsies PresiDENT, Felce Azzurra. Crick Crock, Narvesen un Jumava.

Vēl viens jaunums šī gada turnīrā – pirms katras spēles katra komanda saņems slāpes veldzējošo VARSKA minerālūdeni.

Mūsu mājaslapā atbalstītāju sadaļā ir vēl dažas bildītes, taču par to nākamreiz. Jums atliek tikai ierasties Lido, Krasta ielā 76 un baudīt florbolu, neatkarīgi no tā vai esat spēlētājs, vai līdzjutējs.

Tiekamies!

 

JUGLASCIEMS