Startējusi Valmieras Vasaras līga florbolā

15.06.2012

sedd.jpg

Ar pirmajām trijām spēlēm ceturtdienas vakarā startējusi Valmieras Vasaras līga florbolā, kurā dalību uzsākušas septiņas komandas. Pie pirmajām uzvarām čempionātā tikušas "Predators", "Naukšēnu" un "VB -Olympic" komandas

 

Valmieras Vasaras līga florbolā tāpat kā iepriekšējos gadus, arī šogad norisinās Jāņa Daliņa stadiona pievārtē esošajā sporta laukumā. Čempionātā dalību uzsākušas septiņas komandas, bet plānots, ka turnīra gaitā pievienosies vēl divas vienības. Valmieras Vasaras florbola līgu organizē Vidzemes Olimpiskais centrs sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Latvijas Florbola Savienību

 

Ceturtdienas vakarā arī tika aizvadītas pirmās trīs regulārā čempionāta spēles, kurās savā starpā tikās "Predators" un "Thrashers", "Brenguļu alus" un "VB -Olympic", kā arī "Naukšēnu" un "Togosport.com" komandas.

 

"Predators" -"Thrashers"

Čempionāta pirmajā spēlē Daliņa stadiona pievārtē esošajā florbola laukumā izgāja "Predators" un "Thrashers" komandas. Spēles rezultātu pirmie atklāja "Thrashers" florbolists Kristers Daršs, tomēr kā vēlāk izrādījās, šie bija vienīgie "Thrashers" komandas gūtie vārti šajā spēlē. Līdz puslaika beigām pa diviem vārtiem "Predators" komandas labā guva Imants Marcinkēvičs un Jānis Grasis, bet viens precīzs raidījums arī Jura Seņkāna kontā. Pēc pirmajām 20 minūtēm rezultāts jau 5:1 "Predators" labā.

Otrajā puslaikā spēles gaita nemainījās. "Predators" turpināja dominēt laukumā, gūstot vēl divus bezatbildes vārtus. Trešo reizi "Thrashers" vārtsargu pārspēja Marcinkēvičs un Jānis Grasis. Lai arī svas iespējas gūt vārtus bija arī "Thrashers" spēlētājiem, tomēr veiksmīgi spēlējot aizsardzībā "Predators" neļāva šīs iespējas realizēt. Spēle noslēdzās ar rezultātu 7:1.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā pa trijiem vārtiem guva Imants Marcinkēvičs un Jānis Grasis, bet "Thrashers" rindās vienīgais vārtu guvums Kristeram Daršam.

Spēles protokols
Predators -Thrashers: 7:1 (5:1, 2:0)

 

"Brenguļu alus" -"VB -Olympic"

Šī spēle aizritēja krietni sīvākā cīņā nekā pirmā cīņa. Spēles sākumā Matīss Salmiņš un Elvijs Beikmanis panāca divu vārtu pārsvaru "VB -Olympic" komandai. Tomēr Brenguļu spēlētāji nesalūza un ātri vien vienus vārtus atguva. Tiesa, nepilnas divas minūtes vēlāk Juris Lūsiņš atkal panāca divu vārtu pārsvaru "VB -Olympic" vienībai. Līdz puslaika izskaņai abas komandas kopā guva vēl četrus vārtus. Vispirms Ričards Eglītis un Daniels Urbanovičs panāca izlīdzinājumu (3:3), bet tad savus otros vārtus spēlē guva Matīss Salmiņš un Juris Lūsiņš. Pēc pimajām 20 spēles minūtēm rezultāts 5:3 "VB -Olympic" komandas labā.

Līdz pat otrā puslaika vidum nevienai no komandai vārtus gūt neizdevās. Bet tad intrigu par uzvarētāju šajā cīņā atjaunoja Ričards Eglītis, panākot 4:5. Tomēr piecas minūtes vēlāk savus trešos vārtus spēlē guva Salmiņš. Lai 20 sekundes pirms pamatlaika beigām Gatis Liepiņš guva piektos vārtus "Brenguļu alus" labā, tomēr izglābties no zaudējuma brenguliešiem neizdevās. Spēle noslēdzās ar rezultātu 6:5.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Matīss Salmiņš, bet "Brenguļus alus" rindās pa diviem vārtu guvumiem Ričarda Eglīša un Gata Liepiņa kontā.

Spēles protokols:
Brenguļu alus -VB -Olympic: 5:6 (3:5, 2:1)

 

"Naukšēni" -"Togosport.com"

Vēlajā spēlē savā starpā tikās "Naukšēnu" un "Togosport.com" komandas. Spēles rezultātu atklāja "Togosport.com" komandas spēlētājs Mārtiņš Broks. Tiesa, drīz vien Naukšēni prata izlīdzināt rezultātu. Ar precīzu metienu izcēlās Edgars Vācietis. Tomēr tad, Artis Jansons, pēc lieliskas Dāga Rozenbaha piespēles atkal panāca vienu vārtu vadību "Togosports" komandai. Nokļuvuši zaudētājos, Naukšēni izdarīja pareizos secinājumus, un guvačetru vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 5:2. Einārs Gailītis ar precīzu metienu atjaunoja intrigu šajā spēlē, samazinot Naukšēnu pārsvaru līdz 5:3, tomēr uz ko vairāk "Togosport.com" šajā cīņā nebija spējīgi, turprteim Naukšēni, guva vēl trīs vārtus. Spēle noslēdzās ar rezultātu 8:3.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Rūdolfs Prauliņš, bet "Togosport.com " rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Dāgs Rozenbahs, kuram divas rezultatīvas piespēles.

Spēles protokols:
Naukšēni -Togosport.com: 8:3 (8:3, 0:0)

SF
JUGLASCIEMS