1.jūnijā startēs "Valmieras Vasaras līga 2012"

23.05.2012

vvl.jpg

No 1.jūnija līdz 31.jūlijam notiks florbola turnīrs "Valmieras Vasaras līga 2012". Komandu pieteikumi tiks pieņemti līdz 31.maijam.

 

Florbola turnīru "Valmieras Vasaras līga 2012" organizē Vidzemes Olimpiskais centrs (VOC) sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Latvijas Florbola savienību. Spēles notiks Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā. Turnīrs norisināsies no 2012.gada 1.jūnija līdz 31.jūlijam. Spēles notiks darbdienu vakaros no pulksten 18.00, kā arī sestdienās – atbilstoši galvenā tiesneša sastādītajam spēļu kalendāram un ņemot vērā komandām vēlamo laiku. Spēlēšanai nepiemērotu laika apstākļu gadījumā turnīra rīkotājiem būs tiesības spēļu laiku un vietu mainīt.

 

Valmieras vasaras florbola turnīrā komandas sacentīsies divās kategorijās: vīriešu (A grupa) un amatieru (B grupa). A grupas komandā var būt ne vairāk kā trīs spēlētāji, kuri ir vai ir bijuši pieteikti Latvijas Florbola čempionāta Virslīgā pēdējās divās sezonās. B grupas komandā nedrīkst būt spēlētāji, kuri iepriekšējās divās sezonās bijuši pieteikti Virslīgā un 1.līgā. Ierobežojumi neattiecas uz veterāniem (35+) un vārtsargiem. Katra komanda turnīram var pieteikt ne vairāk kā 15 spēlētājus un divus pārstāvjus. Spēlētājiem jābūt sasniegušiem vismaz 14 gadu vecumu. Pieteikumi jāiesniedz līdz 31.maijam, sūtot tos Mārim Rozenbaham uz e-pasta adresi: rozenbahs@gmail.com, kontakttālrunis: 29379837.

 

Dalībnieku sapulce notiks 31.maijā pulksten 19.00 Jāņa Daliņa stadiona viesnīcā (konferenču zālē). Tas būs arī pēdējais pieteikumu iesniegšanas brīdis.

 

Florbola turnīrā "Valmieras Vasaras līga 2012" abās grupās tiks apbalvotas pirmās vietas ieguvējas. A grupas uzvarētāji saņems kausu un balvu no MULTIKLUBA 300 latu vērtībā, bet B grupas uzvarētāji – kausu un balvu no Togosport.com 150 latu vērtībā.

 

"Valmieras Vasaras līgas 2012" NOLIKUMS.

SF
JUGLASCIEMS