ZZ Čempionāts un florbols viesojas Jēkabpilī

26.04.2012

zzstafete.jpg

25.aprīlī ZZ Čempionāts viesojās Jēkabpilī, kur gan mazie, gan lielie Latgales skolu audzēkņi varēja sacensties dažādu veidu disciplīnās, un kopā ar saviem klasesbiedriem spēkoties florbola laukumā pret pieredzējušiem florbolistiem un turnīra tiesnešiem.

 

ZZ Čempionāta pusfināla posmā Jēkabpilī viesojās komandas „Rīgas Lauvas” spēlētājs Mārcis Multiņš un komandas FK „Ādaži” spēlētājs Jānis Boroduška. Abi jaunieši sacensību dalībniekiem rādīja paraugdemonstrējumus ar florbola nūju, Mārcis visus priecēja ar dažādiem fintošanas elementiem. Ļoti liela ieinteresētība bija vērojama no mazāko audzēkņu puses, kuri aktīvi un aizrautīgi darbojās ar florbola bumbiņu un neļāva Zelta Zivtiņas reklāmas sejām atpūsties, jo ikviens vēlējās uzspēlēt vienā komandā ar seriāla varoņiem. Arī skolotāji bija patīkami pārsteigti par to, cik ļoti florbols aizrauj skolēnus un, viņuprāt, tas ir lieliski, ka šo spēli var spēlēt jebkura vecuma cilvēks - nav vajadzīgas speciālas prasmes, lai sāktu ar to nodarboties. Latvijas Florbola savienība ar Oxdog un Wooloc florbola zīmolu oficiālo pārstāvi Latvijā Normanu Ievenieku (NJ Florbols.LV) turpināja piedāvāt ZZ Čempionāta dalībniekiem izmērīt savu spēku, ar kādu raida bumbiņu vārtos.

 

ZZ Čempionāta disciplīnā - florbola stafetē – sacensību dalībnieki turpināja pārvarēt distanci ar dažādām grūtību pakāpēm, kas kavēja florbola bumbiņas pārvietošanu starp piepūstiem baloniem Zelta Zivtiņas formā, izraisot skaļas ovācijas un pamudinājuma saucienus.

 

Nākamais pusfināla posms notiks jau rīt, 27.aprīlī, Madonā, kur savas prasmes demonstrēs Latvijas sieviešu izlases spēlētāja Gundega Vancāne un bijušais Latvijas vīriešu izlases spēlētājs Ivo Preiss.

 


JUGLASCIEMS