"LINO.lv" atgūst čempiones titulu

16.04.2012

2012lino.jpg

14.aprīlī Kocēnos ar komandas "LINO.lv" uzvaru noslēdzās 8. Latvijas Florbola čempionāts veterāniem. Finālā "LINO.lv" florbolisti ar 5:0 sakāva Kocēnu "Rubeni", čempionu titulu iegūstot jau septīto reizi.

 

Pirmajā ceturtdaļfināla spēlē "Rubene" ar 5:3 pārspēja Lielvārdes "Smilšukastes", uzvarētāju labā divus vārtus guva Roberts Mačulāns. Otrajā ceturtdaļfināla mačā Cēsu "Lekrings Sr." Tikai pēcspēles metienos ar 3:2 pieveica "Alusvēderus". "Lekrings Sr." Pamatlaika pēdējās sekundēs panāca izlīdzinājumu (vārtus guva Roberts Krūmiņš), bet visus bullīšus atvairīja cēsnieku vārtsargs Ritvars Kremers.

Pirmajā pusfinālspēlē "Rubene" ar 2:1 bija pārāka par regulārā turnīra uzvarētāju - "Ekskurzemi", uzvaras vārtus guva Māris Rozenbahs. Otrajā pusfinālā "LINO.lv" ar 3:1 uzvarēja "Lekrings Sr.", pa diviem rezultativitātes punktiem guva Agris Grandovskis un Ingus Panteļejevs.

Spēlē par 5.vietu "Smilšukastes" ar 8:3 sagrāva "Alusvēderus", ar pieciem rezultativitātes punktiem izcēlās Juris Bleidelis, bet pa trim punktiem savāca Iļja Nazarovs un Raimonds Rožinskis. Mazajā finālā "Ekskurzeme" ar 1:0 pārspēja "Lekrings Sr.", bronzas medaļu vērtos uzvaras vārtus guva Armands Freidenfelds, bet visus pretinieku metienus atvairīja vārtsargs Kaspars Roga.

Finālā "LINO.lv" pārliecinoši (ar 5:0) uzvarēja "Rubeni", pēc viena gada pārtraukuma atgūstot sev čempionu kausu. Savus vārtus neskartus nosargāja "LINO.lv" vārtsargs Guntars Grandovskis, bet pa diviem vārtiem jauno čempionu labā guva Elvis Sakārnis un Normans Ievenieks.

Čempionāta rezultatīvākais spēlētājs ir Agris Grandovskis (LINO.lv) ar 47 (25+22) punktiem, bet starp vārtsargiem vislabāk veicās Zintim Bergmanim (Smilšukastes), kurš atvairīja 82,44 % pretinieku metienu.


JUGLASCIEMS