"Apelsīns (Talsi)" gaida pretinieci finālā

05.04.2012

apelsini.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 2.līgas finālā iekļuvusi komanda "Apelsīns (Talsi)". Šodien vai rīt tiks noskaidrota otra fināliste, par ko var kļūt "Kuldīga" vai "Līgatne"

 

"Apelsīns (Talsi)" florbolisti pusfinālā divos mačos pārspēja FK "Rīga". 30.martā talsenieki viesos tikai trešā perioda vidū spēja panākt izlīdzinājumu (8:8), bet pamatlaika pēdējās minūtēs gūt vēl divus vārtus, izcīnot uzvaru ar 10:8. Uzvarētāju labā pa trim rezultativitātes punktiem guva Bruno Teibe, Sandijs Eglītis, Uvis Norde un Matīss Sproģis. FK "Rīga" sastāvā ar trim punktiem izcēlās Edgars Liepiņš un Kārlis Vitkovskis.

1.aprīlī notika atbildes spēle Talsos. Arī šajā mačā vēl pēdējās trešdaļas vidū rezultāts bija neizšķirts (6:6), bet tad piecus bezatbildes vārtus guva talsenieki, izcīnot uzvaru ar 11:6. "Apelsīns (Talsi)" rindās rezultatīvākais ar 7 (3+4) punktiem bija Sandijs Eglītis, bet Mārtiņām Klintam un Matīsam Sproģim pa trim punktiem. Rīdzinieku labā trīs rezultativitātes punktus guva Kristaps Riekstiņš.

Komandas "Kuldīga" un "Līgatne" pagaidām aizvadījušas tikai vienu pusfinālspēli – 30.martā Kuldīgā laukuma saimnieki uzvarēja ar 7:4. Rezultatīvākais kuldīdznieku sastāvā ar 3 (2+1) punktiem bija Einārs Ločmelis. Atbildes spēle notiks 5.martā pulksten 20.00 Līgatnē, bet trešā cīņa, ja nepieciešams, 6.aprīlī pulksten 12.00 turpat.

JUGLASCIEMS