VAČF atkal līderu maiņa

08.03.2012

bumba.jpg

Otrdien tika aizvadītas divas spēles Vidzemes atklātajā čempionātā florbolā (VAČF), kurās pie diviem panākumiem tika "Ceriņu Virdžu" komandas, kas ar rezultātiem 10:3 un 9:1 pārspēja attiecīgi "Valmieras U 16" un "Močas līga 1" komandas. Šie panākumi ļāva "Ceriņu Virdžu" komandai pacelties uz turnīra tabulas pirmo vietu.

 

"Ceriņi Virdži" -"Valmieras U -16"

Pirmajā spēlē laukumā otrdien tikās "Ceriņu Virdžu" un "Valmieras U -16" komandas. Abu komandu pozīcijas turnīra tabulā bija krietni atšķirības. Ja "Ceriņi" cīnās par turnīra tabulas pirmajām pozīcijām, tad "Valmiera U 16" puišiem spraigas cīņas par vietām turnīra tabulas lejas daļā.

 

Spēli krietni veiksmīgāk iesāka "Ceriņi Virdži", kas pirmajā puslaikā guva septiņus bezatbildes vārtus. Trīs precīzi metieni pirmajās 20 minūtēs padevās Atim Šteinbergam. Otrajā puslaikā cīņas gaita izlīdzinājās. Abas komandas guva katra pa trīs vārtiem, tomēr galarezultātā "Ceriņi Virdži" tika pie pārliecinošas uzvaras, pārspējot "Valmieras U -16" komandu ar rezultātu 10:3. Uzvarētāju labā trīs vārti un divas piespēles Ata Šteinberga kontā.

 

"Ceriņi Virdži" -"Močas līga 1"

 

Arī aizvadot otro spēli vienā vakarā, "Ceriņi" darbojās pārliecinoši un pirmo puslaiku noslēdza ar 4:1 savā labā. Arī otrajā puslaikā "Močas līga 1" komandai neizdevās atrast pretargumentus. "Ceriņi Virdži" guva vēl piecus bezatbildes vārtus un izcīnīja uzvaru ar 9:1. Ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Atis Šteinbergs. Pēc šīm uzvarām "Ceriņi Virdži" pacēlās uz turnīra tabulas pirmo pozīciju, apsteidzot tajā "Gulbeni".

JUGLASCIEMS