AVEX balvas ieguvēji decembrī – A.Kuncīte un M.Krūms

05.01.2012

avex_2.jpg

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu Virslīgas labākos spēlētājus aizvadītajā mēnesī, kuriem balvas tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu AVEX (Tavs Audio-Video Experts). Sieviešu Virslīgā novērtēts Aijas Kuncītes (RSU/Runway) sniegums, bet vīriešu – Miķeļa Krūma (Kurši) rezultāti.

 

"RSU/Runway" (Rīga) decembrī gan neaizvadīja nevienu Virslīgas spēli, bet tika ņemts vērā uzbrucējas Aijas Kuncītes pārliecinošais sniegums pagājušajā mēnesī notikušajā pasaules čempionātā. Aija, būdama tāda mēroga turnīra debitante, visus mačus aizvadīja pirmajā maiņā, guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kā arī čempionātu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

"Kuršu" aizsargs Miķelis Krūms aizvadītajā mēnesī piedalījās visās trijās savas komandas spēlēs, palīdzot liepājniekiem ar 6:4 pārspēt Cēsu "Lekringu", un ar 6:3 – Kocēnu "Rubeni", kā arī izcīnīt vienu punktu mačā ar "Talsi/Triobet" (zaudējums pēcspēles metienos ar 5:6). Miķelis šajās spēlēs izcēlās ar vienu vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm, bet viņa komanda turnīra tabulā pacēlusies līdz šim vēl nebijušos augstumos, ielaužoties labāko sešiniekā.

AVEX (Tavs Audio-Video Experts)

JUGLASCIEMS