ZU18 grupā noskaidroti visi ceturtdaļfināla pāri

31.03.2016

lekrings_u18.jpg

Par Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionāta regulārā turnīra uzvarētājiem kļuvuši "CPSS/Lekrings" florbolisti, kuri izcīnījuši uzvaras visās desmit spēlēs, zaudējot tikai vienu punktu FK "Rīga" komandai.

 

Aizpagājušajā sezonā par čempioniem 1997./98.gadā dzimušo jauniešu grupā diezgan negaidīti kļuva "Pārgauja/CPSS-97", kas vispirms pusfinālā izslēdza talseniekus, bet finālā pagarinājumā pieveica "FS Masters /Ulbroku". Tagad liela daļa no "Pārgaujas" vadošajiem spēlētājiem pārgājuši "CPSS/Lekrings" pusē un kļuvuši par komandas vadošajiem spēlētājiem. "CPSS/Lekrings" florbolisti izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar saviem vienaudžiem no "Lielvārdes", izveidojot tādu kā Virslīgas pusfināla atkārtojumu. Par regulāra turnīra rezultatīvāko spēlētāju kļuva Dēvids Osītis no FK "Rīga", kurš guvis 32 vārtus un izdarījis 12 rezultatīvas piespēles.

 

Ne mazāk interesanti arī visi pārējie izslēgšanas spēļu pāri, jo, izņemot cēsniekus, citas komandas regulārajā turnīrā demonstrēja diezgan līdzīgu sniegumu:

 

  • FK "Rīga" tiksies ar FK "Irlava/Avant", pamatturnīrā rīdzinieki bija pārāki tikai pēcspēles soda metienos 6:5;

 

  • "FS Masters/Ulbroka" mērosies spēkiem ar "Talsu NSS/Krauzers". Abas komandas līdz šim 1997./98.gadā dzimušo zēnu grupā divas reizes tikušās finālā. Regulārajā turnīrā līdzīgā spēlē ar 7:5 uzvarēja ulbrokieši;

 

  • "Ķekavas Bulldogs" - "Valmiera/BSS". Abas komandas tikās čempionāta pirmajā spēlē Ķekavā, kur pārāki ar 7:4 bija ķekavieši, bet izslēgšanas spēlēm tāpat kā Virslīgā jānotiek uz 40 x 20 m florbola laukuma, tāpēc šobrīd par favorītiem drīzāk jāuzskata valmieriešus.

 

Informāciju sagatavoja: Mārtiņš Maķevics,

LFS Jaunatnes komitejas vadītājs

SF
JUGLASCIEMS