Čempioni sakauj "Lielvārdi/Fat Pipe" un atņem tai līderes godu

22.12.2018

ulbroka_18_visi.jpg

Jauno gadu ELVI florbola līgas vīriešiem līderes godā sagaidīs pašreizējā čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka", kas šovakar savā laukumā ar 9:3 sagrāva līdzšinējo pirmās vietas īpašnieci "Lielvārdi/Fat Pipe". Uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) punktiem izcēlās Rolands Kovaļevskis.

 

Čempione "Betsafe Oxdog Ulbroka" ar lielvārdiešiem šosezon tikās jau otro reizi. Pirmajā mačā, kas notika Lielvārdē, ar 9:5 uzvarēja "Lielvārde/Fat Pipe". Šovakar jau no pirmajām cīņas minūtēm bija redzams, ka ulbrokieši nopietni noskaņojušies revanšēties. 5.minūtē spēles rezultātu atklāja Emīls Birķis (1:0), bet pēc tam divus golus iemeta Rolands Kovaļevskis, bet vienu – Kaspars Šķēls, izvirzot mājiniekus vadībā ar 4:0. Tikai 18.minūtē lielvārdiešu nulli uz rezultātu tablo nodzēsa Juris Sandis Jēgers – 1:4. Pēc otrās trešdaļas ulbrokiešiem bija jau četru vārtu pārsvars (6:2). Arī pēdējā periodā viesiem neizdevās lauzt spēles gaitu, tāpēc Ulbrokas komanda varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 9:3.

 

Balvu kā labākais spēlētājs uzvarētāju sastāvā saņēma vārtsargs Emīls Ērglis, kurš tika galā ar 20 no 23 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 5 (3+2) punktiem bija Rolands Kovaļevskis, daudz neatpalika arī Kaspars Šķēls, kuram 4 (3+1) punkti. Trīs rezultatīvas piespēles Edžus Ceriņa kontā, bet Kristeram Eglītim 2 (1+1) punkti. Par labāko starp lielvārdiešiem atzina Niku Blumfeldu, kurš ar rezultativitāti nezicēlās, 2 (1+1) punkti Jurim Gribustam. Ulbrokas komanda pēc šīs uzvaras ar 26 punktiem kļiuva par turnīra līderi, lielvārdiešiem joprojām 25 punkti, bet tagad jau vairs tikai vicelīderu gods.

SF
JUGLASCIEMS