Aicina pieteikties "EXEL metienu nometnei"

22.03.2017

izlase_raitums1.jpg

No 28. jūnija līdz 2. jūlijam Cēsīs, vienlaicīgi ar "BLINDSAVE GoalieCamp 2017", notiks "EXEL metienu nometne" laukuma spēlētājiem. Šī florbola nometne palīdzēs ikvienam laukuma spēlētājam apgūt un attīstīt metienu prasmi un precizitāti, kā arī iegūt jaunus draugus un pozitīvas emocijas kopā ar Latvijas izlases spēlētājiem un "BLINDSAVE GoalieCamp 2017" dalībniekiem, kuri būs ieradušies no visas pasaules.

 

Pieredzējušo Latvijas izlases spēlētāju Ata Blinda un Arta Raituma vadībā nometnē tiks attīstītas tādas prasmes kā metienu tehnika un izpildījums, precizitāte un soda metienu izpilde, kā arī piespēļu kultūra. Šāda veida nometne laukuma spēlētājiem notiks jau trešo reizi un tajā aicināts piedalīties ikviens spēlētājs no deviņu gadu vecuma. Nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja izdarīt simtiem metienu pa vārtiem un pārbaudīt savu meistarību pret vārtsargiem no visas pasaules.

 

Ikviens nometnes dalībnieki iegūs T-kreklu, bet pirmie 20 piedalīsies jaunas EXEL nūjas izlozē! Šogad laukuma spēlētāju nometnes tapusi sadarbībā ar florbola zīmolu “EXEL” un treniņi sadalīti divās grupās: no 28. līdz 30. jūnijam spēlētājiem līdz 14 gadu vecuma, bet no 30. jūnija līdz 2. jūlijam - spēlētājiem no 15 gadiem.   

 

Dalības maksa nometnei ir 55 eiro un tajā ir iekļauti treniņi, dzīvošana un ēdināšana. Gulēšana notiks sporta zālē uz matračiem, tāpēc līdzi jāņem guļammaiss.

 

 

Pieteikties nometnei var, rakstot uz e-pasta adresi: info@blindsave.com, norādot:

-    vārdu, uzvārdu

-    vecumu

-    T-krekla izmēru

-    florbola kluba nosaukumu

 

Jautājumu gadījumā varat zvanīt pa tālr. Nr. 26533599 vai 29279352.

JUGLASCIEMS