"Lekrings" uz uzvaru stigas atgriežas Liepājā

15.01.2017

lekrings_krum.jpg

Pēc diviem pēc kārtas ELVI florbola līgā vīriešiem piedzīvotiem zaudējumiem uzvaru atkal guvusi titulētā Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar Liepājā ar 4:3 pārspēja FK "Kurši" florbolistus. Uzvaru nesošais gols Andra Malkava kontā.

 

Cēsu "Lekrings" Liepājās ieradās ar diviem pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem, bet trešo noteikti vairs negribēja. Cēsmieki, pateicoties Olafa Zvīņa metienam, 8. minūtē atklāja rezultātu (1:0),bet nepagāja ne minūte, kad bumbiņu pēc liepājnieka Edgara Freimaņa metiena bija spiesti meklēt jau savos vārtos - 1:1. Otrās trešdaļas laikā vadībā ar 3:2 jau izvirzījās Liepājas florbolisti. Izlīdzinājumu "Lekrings" panāca 46. minūtē, kad mājinieku vārtsargu pārspēja Artis Savins (3:3), bet izšķirošos vārtus Cēsu komandas labā 55. minūtē iemeta pieredzējušais Andris Malkavs - 4:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma komandas debitants - vārtsargs Markuss Plūdums, kurš atvairīja 29 no 32 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais "Lekringa" sastāvā ar 2 (1+1) punktiem bija Artis Savins. Arī mājinieku komandā par labāko atzina vārtsargu - Kristiānu Ķīli, kurš neitralizēja 18 no 22 metieniem. "Lekrings" pēc šīs uzvaras ar 31 punktu pakāpās atpakaļ uz turnīra tabulas trešo rindiņu.

 

Videointervijas: ŠEIT

JUGLASCIEMS