Pievienojies Valmieras florbola ģimenei - kļūsti par treneri!

14.07.2016

treneris_valmiera.png

Valmieras Bērnu sporta skola sadarbībā ar Florbola klubu "Valmiera" piedāvā darbu florbola trenerim bērnu un jauniešu grupās. Ja esi motivēts darbam ar bērniem un gatavs jauniem izaicinājumiem, šī ir vieta tieši Tev!

 

Florbols ir visstraujāk augošais sporta veids Valmierā, pulcējot lielu skaitu bērnu jaunākajās sporta skolas grupās. Valmierā ir lieliski apstākļi florbolam - Vidzemes Olimpiskais centrs aprīkots ar specializēto "Gerflor" florbola grīdas segumu, bet Jāņa Daliņa stadionā iespējams aizvadīt treniņus svaigā gaisā. Izveidota spēcīga florbola organizācija, sākot ar sporta skolas grupiņām un beidzot ar ELVI florbola līgas vīriešiem komandu FBK "Valmiera", uz kuru tiekties jaunajiem florbolistiem.

 

Tiek meklēts dzīvespriecīgs un azartisks treneris, kurš iemācīs florbola pamatus jaunajiem sportistiem un sniegs viņiem impulsu sportošanas priekam. Trenerim tiek piedāvāts darbs ar sporta skolas jaunākajām grupām. Priekšroka tiks dota kandidātiem ar izglītību atbilstošā specialitātē. Palīdzi uzsākt jaunajiem talantiem ceļu pretī florbola virsotnēm un Latvijas izlasei!

 

Piesakies trenera amatam, rakstot uz e-pastu: florbols@voc.lv.

 

JUGLASCIEMS