Turpināsies cīņa par vietu Olimpiādes finālturnīrā

10.06.2016

olimpiade_2016.jpg

Šovakar ar četrām spēlēm Ulbrokā un Liepājā atsāksies pašvaldību vīriešu florbola izlašu cīņa par kvalificēšanos Latvijas IV Olimpiādes finālturnīram. Atlases otrajā kārtā piedalās 16 komandas, bet uz Olimpiādi dosies astoņas spēcīgākās.

 

16 pašvaldību florbola izlases, kas pārvarējušas kvalifikācijas pirmo kārtu, sadalītas četrās apakšgrupās. Par divām pirmajām vietām I grupā sacentīsies Pārgaujas, Kocēnu un Ķekavas novads, kā arī Rīgas pilsēta, J grupā cīnīsies Lielvārdes, Bauskas, Ogres un Stopiņu novadu izlases, K grupā - Valmieras pilsēta, Inčukalna, Valkas un Cēsu novads, bet L grupā - Grobiņas, Talsu un Babītes novada, kā arī Liepājas pilsētas komandas.

 

Šovakar notiks pirmās spēles J un L grupās - Stopiņu novads spēkosies ar Lielvārdes novadu, Ogres novads - ar Bauskas novadu, Talsu novads - ar Grobiņas novadu, bet Babītes novads - ar Liepājas pilsētas izlasi. Atlases spēles turpināsies arī sestdien un svētdien, bet visas Latvijas IV Olimpiādes finālturnīra florbolā dalībnieces kļūs zināmas nākamās nedēļas nogalē, kad Kocēnu sporta namā savas cīņas aizvadīs I grupas komandas.

 

Spēļu kalendārs: ŠEIT 

 

Latvijas IV Olimpiāde norisināsies no 1. līdz 3. jūlijam Valmierā. Kā izvēles sporta veids, kas nav Olimpisko sacensību programmā, tās programmā iekļauts florbols. Latvijas IV Olimpiādes sacensības florbolā notiks no 30.jūnija līdz 3.jūlijam Cēsīs, Cēsu Sporta kompleksā. Noteikts, ka Olimpiādes sacensībās piedalīsies astoņas vīriešu un sešas sieviešu komandas. 

SF
JUGLASCIEMS