"Rubene" vēlreiz grauj Liepājā

07.02.2016

rubene_efc1.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm čempione "Rubene" (Kocēni) šosezon nokārtojusi visus rēķinus ar čempionāta pastarīti LiepU, regulārā turnīra pēdējā savstarpējā mačā sakaujot liepājnieces ar 15:2. Rezultatīvākā starp kocēnietēm ar 7 (3+4) punktiem bija Edīte Bankava.

 

Kocēnu "Rubene" uz Liepāju šīs nedēļas nogalē bija devusies uz divām dienām. Vakar abas komandas aizvadīja regulārā turnīra trešo savstarpējo spēli, kurā čempiones bija pārākas ar 9:1, šodien viņu pārsvars bija vēl iespaidīgāks. Jau pirmā perioda laikā viešņas LiepU vārtos sameta sešas bezatbildes bumbiņas - 6:0. Otrās trešdaļas vidū rezultatīvs metiens padevās arī liepājniecēm, kuru rindās izcēlās Inga Petkus - 1:6. Tas gan spēles ritējumā izmaiņas neieviesa - pēc otrā perioda "Rubene" atradās vadībā ar 9:1, bet visā mačā uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši - 15:2.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 7 (3+4) punktiem bija Edīte Bankava, 4 (1+3) punktus savāca Laura Gaugere, 3 (1+2) - Lindas Līces kontā, bet pa diviem goliem iemeta Evita Rudzīte, Zane Darša, Juta Muravska un Anete Blūma. Labākās spēlētājas balvu saņēma Lība Daija Mikova, kura izcēlās ar 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp liepājniecēm tika atzīta pirmo vārtu autore Inga Petkus.

 

Kocēnu "Rubene" ar LiepU ir aizvadījusi visas četras regulārā turnīra spēles, svinot uzvaras ar 18:2, 12:1, 9:1 un 15:1. Šīsdienas zaudējums LiepU atņēma pat teorētisku iespēju kvalificēties izslēgšanas spēlēm - liepājniecēm ir seši punkti un 6.vieta turnīra tabulā. Kocēnu "Rubene" ar 37 punktiem ieņem 2.vietu tabulā, tikai par trim punktiem atpaliekot no līderes "Ķekavas", tiesa, ķekavietēm viena spēle ir rezervē.

JUGLASCIEMS