"Rīgas Lauvas" atstāj FK "NND" uz nullītes

26.11.2015

kirilova.jpg

Šovakar viena spēle notika ELVI florbola līgā sievietēm – pēdējā pirms pasaules čempionāta. Galvaspilsētas komandu derbijā "Rīgas Lauvas" ar 3:0 pieveica FK "NND", savu cietoksni neskartu nosargāja vārtsardze Kristīne Kirilova.

 

Mājinieču lomā šoreiz bija FK "NND" florbolistes, kuras savas pretinieces uzņēma Rīgas Olimpiskajā sporta centrā. Jau 3.minūtes sākumā iemesls gavilēm bija viešņām – pēc Lienes Kraujas piespēles "Rīgas Lauvu" rezultātu ar precīzu metienu atklāja Monika Džigure – 1:0. Nākamos vārtus bija jāgaida ļoti ilgi, bet tos atkal guva lauvas - 29.minūtē Ieva Dimante panāca jau 2:0, ar piespēli jau atkal izcēlās Liene Krauja. Arī pēdējā trešdaļā bija tikai viens vārtu guvums – 46.minūtē "Rīgas Lauvām" izdevās realizēt savu vienīgo skaitlisko vairākumu šajā spēlē – 3:0. Gols Lienes Kraujas kontā, bet asistēja viņai Linda Dadajeva. Spēle, kad kāda komanda 60 minūšu laikā negūst nevienus vārtus, florbolā ir samērā liels retums. ELVI florbola līgā sievietēm šosezon šis ir tikai otrs tāds gadījums. Arī pirmajā mačā sausā palika tieši FK "NND" florbolistes, kuras ar 0:1 piekāpās "Ķekavai".

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsardzi Kristīni Kirilovu, kura atvairīja visus 26 pretinieču metienus. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Liene Krauja. Pēc šīs uzvaras "Rīgas Lauvas" ar 11 punktiem pakāpās uz 4.vietu turnīra tabulā. No šīvakara pretiniecēm viņas atpaliek par trim punktiem.


JUGLASCIEMS