Raksturu duelī "Rubene" pieveic "Valmieru/ViA"

22.11.2015

rubene_aa.jpg

Ārkārtīgi sīva ELVI florbola līgas vīriešiem spēle šovakar notika Vidzemes Olimpiskajā centrā, kur FBK "Valmiera/ViA" uzņēma savus pašus tuvākos kaimiņus – Kocēnu "Rubenes" florbolistus. Tikai pēdējā trešdaļā uzvaras svaru kausu savā pusē izdevās nosvērt kocēniešiem, kuri bija pārāki ar 6:4, rezultatīvākais - "Rubenes" spēlējošais treneris Ivars Jēkabsons (3 (2+1) punkti).

 

Pirms Vidzemes Olimpiskajā centrā notikušā mača starp FBK "Valmiera/ViA" un Kocēnu "Rubeni" ļoti grūti bija par favorītiem nosaukt vienus vai otrus sāncenšus, bija skaidrs, ka viss izšķirsies laukumā. Mājinieki valmierieši nebija pārāk viesmīlīgi – jau 5.minūtē bumbiņu viesu vārtos raidīja Ivo Balodis – 1:0. Tikai pāris minūtes pirms pirmā pārtraukuma ar to pašu atbildēja kocēnietis Atis Stepāns – 1:1. Otrajā trešdaļā vispirms vadībā ar 2:1 izvirzījās Valmieras komanda, pēc tam par rezultātu 3:2 priecājās "Rubene", bet pirms izšķirošajām 20 minūtēm rezultāts atkal bija neizšķirts – 3:3. Arī pēdējo periodu labāk sāka mājinieki, kuri trešo reizi izvirzījās vadībā (4:3), bet atlikušajā laikā trīs bezatbildes golus iemeta Kocēnu komanda, svinot uzvaru ar 6:4.

 

Kā labāko starp uzvarētājiem nosauca "Rubenes" spēlējošo treneri Ivaru Jēkabsonu, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. 2 (1+1) punkti Ata Stepāna kontā. Labākā spēlētāja balva Valmieras komandā tika divu vārtu autoram Ivo Balodim. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 19 punktiem palecās uzreiz uz 3.vietu turnīra tabulā.

SF
JUGLASCIEMS