Par astoņām ceļazīmēm uz olimpiādi spēkosies 16 komandas

19.06.2015

logo_olimpiade.jpg

No 3. līdz 5.jūlijam Valmierā un Cēsīs norisināsies Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiāde, kuras programmā kā vienīgais neolimpiskais sporta veids iekļauts florbols. Lai noskaidrotu astoņas komandas, kuras cīnīsies par uzvaru olimpiādē, šīs nedēļas nogalē, 20.jūnijā un 21.jūnijā, Lielvārdē, Ulbrokā, Valmierā un Kuldīgā notiks priekšsacīkšu turnīri.

 

Savu dalību olimpiskajā turnīrā kopumā pieteikušas 16 jauniešu komandas, kas sadalītas četrās apakšgrupās. Lielvārdē par pirmajām divām vietām un ceļazīmi uz Jaunatnes vasaras olimpiādi spēkosies Bauskas, Rēzeknes, Ķekavas un Lielvārdes novada izlases, Ulbrokā – Jūrmalas un Rīgas pilsētas, kā arī Saulkrastu un Stopiņu novada komandas, Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā – Pārgaujas, Cēsu un Kocēnu novada, kā arī Valmieras pilsētas izlases, bet Kuldīgā – Tukuma, Engures, Talsu un Kuldīgas novada jaunie florbolisti.

 

Komandas un to sastāvi: ŠEIT

 

Spēļu kalendārs: ŠEIT

 

Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes turnīram kvalificēsies katras apakšgrupas pirmo divu vietu ieguvēji. Olimpiskais turnīrs florbolā, kas no 3. līdz 5.jūlijam norisināsies Līgatnē, sāksies ar ceturtdaļfināla spēlēm.

 

Vairāk par Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādi: ŠEIT

JUGLASCIEMS