Izsludināta pieteikšanās Liepājas florbola čempionātam

27.03.2015

liepajas_chempionats.jpg

Nu jau kā tradīcija Liepājā ir ikgadējais florbola čempionāts, kurā Liepājas pilsētas un apkārtējo novadu florbola cienītājiem tiek dota iespēja cīnīties par Liepājas florbola čempiona titulu. Šogad čempionāts svinēs jau astoņpadsmito jubileju, bet līdz ar pilngadību sarūpējis nelielas un interesantas izmaiņas savā nolikumā, kas garantēs aizraujošas un spēkiem līdzvērtīgākas spēles.

 

1. Čempionātā komandas spēlēs vienā divīzijā;


2. Čempionātā nedrīkstēs piedalīties LFS vīriešu Virslīgas spēlētāji;


Kā ik gadu, interese par piedalīšanos šajā čempionātā palielinās, tāpēc aicinām visas komandas pieteikt savu dalību laicīgi. Vietu skaits ir ierobežots.


Arī šogad čempionātu organizē FK "Kurši" sadarbībā ar Liepājas pilsētas domes Sporta pārvaldi un Latvijas Florbola savienību. Kā ierasts, regulārā turnīra spēles norisināsies Liepājas 15.vidusskolā, bet izslēgšanas spēles - Liepājas Olimpiskajā centrā. Paredzēts, ka čempionāta starts tiks dots 17.aprīlī. Līdzīgi kā iepriekšējos čempionātos, pateicoties Latvijas Florbola savienībai, komandām būs iespēja sekot līdz: online protokoliem, tabulām, statistikai un citai informācijai, kas saistīta ar Liepājas florbola čempionātu - Latvijas Florbola savienības mājas lapā - www.floorball.lv, bet čempionāta jaunumiem sekojiet līdzi FK "Kurši" facebook lapā.

Piesaki savu komandu sūtot pieteikumu uz e-pastu - gints@fkkursi.lv


Sīkāka informācija par čempionātu - Gints Siliņš (26449844,gints@fkkursi.lv).


Čempionāta nolikums atrodams - http://www.liepajassports.lv/florbols-nolikums/


Nedomā - piesakies! Varbūt tieši tava komanda šogad tiks kronēta par Liepājas čempioni florbolā!

SF
JUGLASCIEMS