"Talsi/Triobet" revanšējas jelgavniekiem

22.03.2015

talsi_triobet_2014.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēlēs neiekļuvušo komandu papildturnīrā "Talsi/Triobet" viesojās pie "Jelgavas novada" florbolistiem un, revanšējoties par iepriekšējā savstarpējā spēlē piedzīvoto zaudējumu, uzvarēja ar 6:2. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Kristiānu Ķīli. 

 

ELVI florbola līgas vīriešiem debitante "Jelgavas novads", kam nu jau oficiāli iegādāta biļete atpakaļceļam uz 1.līgu, vienīgo uzvaru šosezon izcīnīja viesos pār "Talsiem/Triobet" (6:5). Šovakar talsenieki viesojās Jelgavā un jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – tos iemeta laukuma saimnieki (1:3). Pēdējā perioda sākumā "Jelgavas novads" panāca pat 2:3, tomēr tikt pie otras uzvaras jelgavniekiem nebija lemts – atlikušajā laikā talsenieki guva vēl trīs vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 6:2. "Talsi/Triobet" ar 16 punktiem turnīra tabulā ieņem 12.vietu.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Kristiāns Ķīlis, kurš atvairīja 23 pretinieku metienus. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Deivids Barkovskis, bet Jānim Škutānam un Krišam Treimanim pa diviem punktiem. Par labāko starp jelgavniekiem atzina Dāvi Justu, kurš punktus neguva, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Edgars Janovičs.

 

"Jelgavas novads" - "Talsi/Triobet" 2:6 (0:3, 1:0, 1:3)

JUGLASCIEMS