Arī šovasar notiks "BLINDSAVE vārtsargu nometne 2015"

27.01.2015

p1070450.jpg

Šovasar, no 27. līdz 28.jūnijam, Cēsīs notiks pasaulē vērienīgākā florbola vārtsargu nometne, kurā treneri būs divkārtējais pasaules čempions, Zviedrijas pirmais numurs Patriks Āmans, florbola leģenda Henrī Toivoniemi (FIN), kā arī Latvijas izlases vārtsargs Andis Blinds. Šī būs lieliska iespēja visiem vārtsargiem gūt starptautisku pieredzi un trenēties internacionālā gaisotnē kopā ar pasaules labākajiem šīs pozīcijas spēlētājiem.

 

Kopā ar Patriku Āmanu, Henrī Toivoniemī un Andi Blindu, nometnē tiks attīstītas tādas prasmes kā spēles lasīšana, pozīcijas izvēle un pārvietošanās, kā arī notiks video treniņi un apgūta vārtsargu psiholoģija. Protams, dalībniekus sagaida arī īpaši sagatavoti fiziskie treniņi. Paredzams, ka nometnei pievienosies vēl kāds pasaulē labi pazīstams sportists.

 

Divkārtējais pasaules čempions, Zviedrijas izlases vārtsargs Patriks Āmans: "Jau trešo gadu esmu gan BLINDSAVE ekipējuma lietotājs, gan viņu organizētajās nometnēs trenēju vārtsargus. Uzskatu, ka šī ir lieliska iespēja katram florbola vārtsargam iegūt vērtīgu pieredzi, reizē labi pavadot laiku. Varu teikt, ka nu jau šis ir viens no maniem vasaras gaidītākajiem notikumiem!"

 

Ilggadējais Somijas izlases vārtsargs, florbola leģenda Henrī Toivoniemi: "Pagājušais gads man parādīja, cik ļoti šāds pasākums palīdz uzlabot un stiprināt florbola vārtsargu kopienu. Pieredze ir viens no galvenajiem kritērijiem, kas atšķir veiksmīgu vārtsargu no amatiera, un šāda nometne ir īstā vieta, kur pilnveidot savas vārtsarga prasmes. Manuprāt, pērn nometne bija ļoti veiksmīga, un esmu patiesi priecīgs piedalīties tajā arī šogad."

 

"BLINDSAVE vārtsargu nometnē 2014" piedalījās 80 vārtsargu no 14 dažādām valstīm, tostarp, Spānijas, Somijas, Beļģijas, Šveices, ASV un pat Malaizijas.

 

Nometnē var piedalīties ikviens vārtsargs, kurš sasniedzis desmit gadu robežu. Pirmajiem 25, kuri pieteiksies nometnei, būs lieliska iespēja laimēt kādu no jaunajiem BLINDSAVE vārtsargu produktiem. Katrs pasākuma dalībnieks kā piemiņas velti savā īpašumā iegūs īpašo BLINDSAVE vārtsargu nometnes 2015 T-kreklu.


Dalības maksa nometnei ir 100 EUR un tajā ir iekļautas naktsmājas un ēdināšana. Lai pieteiktos nometnei, raksti uz info@blindsave.com. Jautājumu gadījumā sazināties izmantojot: info@blindsave.com, facebook.com vai pa telefonu: 26533599.

 

Plašāka informācija:
BLIND SAVE Ltd.
Mob.nr.: 26533599
E-pasts: info@blindsave.com
Blindsave

SF
JUGLASCIEMS