"Mogo-RTU/Rockets" revanšējas ulbrokiešiem

21.12.2014

mogo_rtu.jpg

Šodien Latvijas Florbola čempionātā viena vīriešu Virslīgas spēle notika Ulbrokā, kur vietējā "Ulbroka/FS Masters" uzņēma turnīra līderi "Mogo-RTU/Rockets". Rezultatīvā mačā uzvaru ar 9:6 svinēja studenti, revanšējoties ulbrokiešiem par pirmajā aplī sagādāto zaudējumu.

 

Čempionāta līdere "Mogo-RTU/Rockets" turnīra pirmajā riņķī, tiekoties ar "Ulbroku/FS Masters" savā laukumā, piedzīvoja pamatīgu zaudējumu ar 4:10. Protams, ka šodien studenti Ulbrokā ieradās ar vienu domu – par revanšu. Izšķirošo pārsvaru viesi ieguva jau pirmajās 20 minūtēs, kuru laikā izvirzījās vadībā ar 3:0. Turpinājumā spēlē izlīdzinājās – otrajā un trešajā trešdaļā abas komandas guva pa trim vārtiem. Līdz ar to "Mogo-RTU/Rockets" varēja svinēt savu 12.uzvaru čempionātā (9:6) un ar 36 punktiem turpināt ieņemt turnīra tabulas pašu augšējo rindiņu.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Miķelis Dravnieks, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās. Rezultatīvākie ar trīs punktiem katram bija Gvido Lauga, Atis Blinds un Jānis Jansons. Ulbrokiešu komandā labākā spēlētāja balvu saņēma vienas piespēles autors Krišjānis Zeps, bet rezultatīvākais ar 5 (2+3) punktiem bija Pēteris Freimanis. 

 

"Ulbroka/FS Masters" – "Mogo-RTU/Rockets" 6:9 (0:3, 3:3, 3:3)


JUGLASCIEMS