10.decembrī Kocēnos – Jauno talantu spēles florbolā meitenēm

28.11.2014

talanti_01.jpg

Lai popularizētu meiteņu florbolu, 10.decembrī Kocēnu sporta namā jau trešo reizi norisināsies turnīrs "Jauno talantu spēles florbolā meitenēm", ko rīko Kocēnu sporta klubs sadarbībā ar Kocēnu novada pašvaldību.

 

Spēles tiks aizvadītas uz mazā laukuma jeb small field, bez vārtsargiem, ar mazajiem vārtiem, un vienlaicīgi vienas komandas sastāvā laukumā varēs atrasties trīs spēlētājas.

 

Turnīrs tiek organizēts divām vecuma grupām:

  • A grupa: 2002.-2003.gadā dzimušās meitenes;
  • B grupa: 2004.gadā dzimušas un jaunākas meitenes.

 

Piedalīties "Jauno talantu spēlēs florbolā meitenēm" tiek aicinātas visas meitenes, kurām ir vēlme aktīvi pavadīt dienu un izmēģināt florbolu, kā arī tās, kurām jau ir pieredze florbola spēlēšanā.

 

Turnīrs tiek organizēts jau trešo reizi. Iepriekšējā turnīrā, kas notika šā gada aprīlī, piedalījās 19 komandas no Kocēniem, Rubenes, Dikļiem, Stalbes, Brenguļiem, Kauguriem, kā arī no Mazsalacas un Ķekavas, kopumā pulcējot 73 jaunās florbolistes.

 

 

Turnīra galvenais tiesnesis Jānis Dainis atzina, ka juties gandarīts par plašo atsaucību un sporta skolotāju, treneru un vecāku atbalstu, kas arī iedvesmojis rīkot turnīru atkārtoti un pamazām to ieviest kā tradīciju. Viņš arī norāda, ka cer uz aizvien jaunu meiteņu iesaistīšanos florbolā.

 

Pieteikšanās "Jauno talantu spēlēm florbolā meitenēm" turpināsies līdz 8.decembrim, rakstot uz e-pastu: linda.lice15@gmail.com

JUGLASCIEMS