"Lielvārde" sarūpē "Talsiem/Triobet" jubilejas zaudējumu

21.11.2014

lielvarde_ulbr.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā 10. zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi komanda "Talsi/Triobet", kas šovakar savā laukumā ar 1:3 piekāpās "Lielvārdei". Rezultativitātes punktus lielvārdiešu labā guva tikai Aivis Kusiņš un Sandris Virsnītis, bet par spēles varoni kļuva otrais vārtsargs Mārtiņš Mednis, kurš atvairīja 29 talsenieku metienus.

 

Par Talsu valsts ģimnāzijā notikušā mača galvenajiem varoņiem kļuva "Talsu/Triobet" un "Lielvārdes" vārtsargi. Pirmajā periodā talsenieks Markuss Plūdums kapitulēja tikai vienu reizi, bet viņa amata brālis Lielvārdes komandas vārtos Mārtiņš Mednis darbojās nekļūdīgi – 0:1. Otrajā trešdaļā abi vārtsargi palika nepārspēti, bet pēdējā divus vārtus guva "Lielvārde", kamēr "Talsiem/Triobet" pa spēkam bija tikai goda vārti. "Lielvārde" uzvarēja ar 3:1 un turnīra tabulā ar 16 punktiem pakāpās uz 5.vietu, bet talseniekiem šis bija desmitais zaudējums pēc kārtas…

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts vārtsargs Mārtiņš Mednis, kurš atvairīja 29 metienus, bet visus rezultativitātes punktus viņa komandā guva divi spēlētāji – Aivim Kusiņam 3 (1+2) punkti, bet Sandris Virsnītis izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Arī Talsu komandā par labāko atzina vārtsargu – Markusu Plūdumu, kurš neitralizēja 17 pretinieku metienus. Goda vārti Kriša Treimaņa kontā.

 

"Talsi/Triobet" – "Lielvārde" 1:3 (0:1, 0:0, 1:2) 

Metienu attiecība:

30:20 (5:7, 16:6, 9:7)

Rezultatīvākie:

"Talsi/Triobet" – Krišs Treimanis 1 (1+0), Jānis Škutāns 1 (0+1).

"Lielvārde" – Aivis Kusiņš 3 (1+2), Sandris Virsnītis 2 (2+0). 

SF
JUGLASCIEMS