Arī "Kurši" paņem trīs punktus no debitantiem

18.10.2014

kursi_uzvar.jpg

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā pie punktiem joprojām netiek debitante "Jelgavas novads", kas šovakar Liepājā ar 5:12 piekāpās vietējai komandai "Kurši". Liepājnieku labā 4 (2+2) punktus guva Kaspars Klamers.

 

Liepājas "Kuršiem" mačā pret "Jelgavas novadu" pirmais periods nebija tas veiksmīgākais, jo tika gūti tikai vieni vārti – rezultātu 13.minūtē atklāja Kārlis Pupils (1:0). Otrajā trešdaļā gan bija "maisam gals vaļā" – 7:3. Tikpat rezultatīvi abu komandu florbolisti turpināja arī pēdējā periodā – liepājnieki uzstādīja savu šīs sezonas rezultativitātes rekordu, bet jelgavnieki atkārtoja – "Kurši" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 12:5, kas ļāva viņiem ar 10 punktiem pakāpties uz 6.vietu.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās pasniedza vārtsargam Kristapam Eišmontam, kurš sev atvēlētajās 6 minūtēs atvairīja trīs no četriem pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Kaspars Klamers ar 4 (2+2) punktiem un Edgars Freimanis, kurš guva trīs vārtus. Labākā spēlētāja balva komandā "Jelgavas novads" tika Edgaram Lapkovskim, kurš ar 2 (1+1) punktiem bija arī rezultatīvākais.

 

Videointervijas: ŠEIT

 

"Kurši" – "Jelgavas novads" 12:5 (1:0, 6:3, 5:2)

SF
JUGLASCIEMS