Vēl var pieteikties fanu braucienam uz pasaules čempionātu Gēteborgā

25.10.2014

ragana_u19.jpg

Turpinās pieteikšanās Latvijas Florbola savienības (LFS) un nodibinājuma "Latvijas Fanu organizācija" rīkotajam organizētajam braucienam uz pasaules čempionātu florbolā vīriešiem, kas no 5. līdz 14. decembrim norisināsies Zviedrijas pilsētā Gētborgā. Brauciena laiks - no 5. līdz 12.decembrim, programmā –Latvijas nacionālās izlases triju spēļu apmeklējums.

 

Latvijas florbola fanu pulks uz pasaules čempionātu Gēteborgā dosies komfortablā autobusā – 5. decembrī no Rīgas. Turpceļā Baltijas jūra tiks šķērsota ar prāmi Rīga – Stokholma, atgriešanās 12. decembrī ar prāmi Nīneshamna – Ventspils. Pasaules čempionātā līdzjutējiem būs triju dienu biļetes 2. sektorā ar iespēju noskatīties Latvijas izlases spēles ar somiem un vāciešiem, kā arī pirmo izslēgšanas spēli ar mūsu florbolistu piedalīšanos. Pasākuma programmā "After Party" pēc katras Latvijas izlases spēles. Dzīvošana piecvietīgās kempinga mājiņās 8 km attālumā no spēļu norises vietas - "Scandinavium" arēnas.

 

Nodibinājuma "Latvijas Fanu organizācija" pārstāvim Dināram Kvedovam ir liela pieredze gan līdzjutēju atbalsta organizēšanā Latvijas klubiem un izlasēm tepat Latvijā, gan arī fanu braucienu rīkošanā, lai justu līdzi savām komandām arī aiz Latvijas robežām. Šogad vismasveidīgākais nodibinājuma "Latvijas Fanu organizācija" brauciens uz ārvalstīm bija pasaules čempionāts hokejā Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, vairāki nodibinājuma biedri bija devušies arī uz Pasaules Kausa izcīņu Brazīlijā. D.Kvedovs prognozē, ka florbola līdzjutēju ceļojums uz pasaules čempionātu Gēteborgā izvērtīsies par aizraujošu un atmiņā paliekošu pasākumu – gan brauciens ar prāmi, gan karaokes dziedāšana autobusā, bez kā noteikti neiztiks, gan arī, protams, fanošana par mūsu izlasi un tai sekojošie pēcspēļu pasākumi. Potenciālajiem brauciena dalībniekiem jāatceras, ka tieši organizētā braucienā izmaksas būs ievērojami mazākas, nekā dodoties uz Gēteborgu individuāli, jo to līdzfinansē LFS.

 

 

Pats pirmais braucienam uz pasaules čempionātu pieteicās pats atraktīvākais Latvijas sporta fans, kurš plaši pazīstams kā Jurčiks – Ragana. Līdz šim Raganu visbiežāk varēja redzēt hokeja spēlēs, reizēm arī basketbola mačos. Jau vismaz gadu kolorītais fans raganas maskā mēdz apmeklēt arī florbola spēles, pie tam ne tikai ar nacionālo izlašu piedalīšanos, bet arī Latvijas Virslīgas un pat Bērnu un jauniešu čempionāta mačus. Pats Jurčiks – Ragana teic, ka florbolā ir tie paši ātrumi, kombinācijas, asi momenti un emocijas, kas arī hokejā, vienīgā atšķirība – šajā spēlē netiek izmantotas slidas. Jurčiks – Ragana mūsu līdzjutējiem brauciena laikā sola papildus jautrības devu, bet Latvijas izlases pretiniekus mēģinās iebaidīt ar savu draudīgo izskatu un neiztrūkstošajām dakšām.

 

Brauciena kopējā maksa - 272.00 EUR pieaugušajiem, 255.50 EUR bērniem vecumā no 5 līdz 16 gadiem. Maksā iekļauts transports, biļetes uz spēlēm, dzīvošana kempingā (arī gultas veļa) un "After Party". Pirmā iemaksa līdz 01.11.2014. - 150.00 EUR; pilnā iemaksa līdz 10.11.2014.

 

Vietu skaits ierobežots!

 

Grupas vadītāji: Dinārs Kvedovs (tālr. 26538555, dinārs@fanutelts.lv) un Kaspars Sebris (tālr. 29487885, kaspars@fanutelts.lv).

 

Uz tikšanos šajā neaizmirstamajā braucienā!

 

Pilns piedāvājuma apraksts un pasākuma plāns – pielikumā.

JUGLASCIEMS