Florbola treneri aicināti piedalīties seminārā

19.08.2014

Latvijas Florbola savienība sadarbībā ar Latvijas Treneru tālākizglītības centru rīko semināru Latvijas florbola treneriem. Seminārs notiks viesnīcas "Skanste" konferenču zālē (Rīgā, Skanstes ielā 9) 2014.gada 20.augustā no pulksten 09:50 līdz pulksten 18:50 un 21.augustā no pulksten 09:00 līdz 18:00.

 

Semināra programmā paredzētas lekcijas par sporta speciālistu sertifikācijas kārtību, par sporta medicīnas un sporta psiholoģijas jautājumiem, par uzturu sportistiem, kā arī par antidopinga jautājumiem. Seminārā plānota Latvijas vīriešu florbola izlases un Latvijas vīriešu U19 izlases galvenā trenera Īro Parviainena (Iiro Parviainen) lekcija par Latvijas florbola izlašu kandidātu gatavošanos pasaules čempionātiem.

 

Semināra programma - pielikumā.

 

Semināra dalībnieki pēc semināra saņems Latvijas Treneru tālākizglītības centra apliecību par faktiski noklausītajām tēmām.

 

Pieteikumus dalībai seminārā, norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, personas kodu, tālruņa numuru, pilnu adresi un pārstāvēto klubu vai komandu lūdzam sūtīt uz E-pasta adresi: info@floorball.lv līdz 19.augusta pulksten 12:00.

 

Ja dalībniekam nepieciešams atbalsts naktsmītnes rezervēšanā, attiecīgu pieteikumu lūdzam iesūtīt līdz 18.augusta pulksten 12:00.

 

Maksa par dalību seminārā Latvijas Florbola savienības licencētajiem treneriem (pieteikumā norādot rekvizītus rēķina sagatavošanai) - EUR 30,- (trīsdesmit EUR) apmērā jāiemaksā LFS norēķinu kontā līdz 19.augustam.

 

Maksa par dalību seminārā citiem treneriem (pieteikumā norādot rekvizītus rēķina sagatavošanai) - EUR 50,- (piecdesmit EUR) apmērā jāiemaksā LFS norēķinu kontā līdz 19.augustam.

 

Dalības maksā iekļauti izdevumi par apliecības izgatavošanu un pusdienām.

 

Tālrunis uzziņām:

26158645 (Andris Dzenis)

JUGLASCIEMS