9.augustā notiks "Jūrmalas nakts turnīrs" florbolā

29.07.2014

bumbasiena.jpg

Sestdien, 9.augustā, Jūrmalā, Majoru sporta laukumā (Rīgas ielā 1), norisināsies "Jūrmalas nakts turnīrs" florbolā. Spēles varēs aizvadīt vienlaicīgi uz trim laukumiem, spēlējot trīs pret trīs un ar mazajiem florbola vārtiem.

 

Komandu reģistrācija sāksies spēļu dienā no pulksten 15.00, bet signāls pirmajām cīņām tiks dots pulksten 16.00, kad nūjas krustos vecuma grupas U16 komandas, lai savā vidū noskaidrotu stiprākās un taktiski gudrākās komandas, kas cīnīsies par organizatoru, "Pure chocolate" un Florbolam.lv sarūpētajām balvām. Dalības maksa turnīram jauniešiem U16 - 3 eiro no dalībnieka.

 

Pulksten 17.00 reģistrācija sāksies MIX grupas komandām, kas laukumā dosies pulksten 18.00. MIX grupā drīkstēs spēlēt amatieri - entuziasti, kā arī viens Virslīgas, vai 1.līgas spēlētājs, vienlaikus laukumā atrodoties arī vienai sieviešu kārtas florbolistei. MIX grupā dalības maksa būs 4 eiro no dalībnieka.

 

PRO grupas reģistrācija sāksies pulksten 18.30, sacensību starts – pulksten 19.30. Šajā grupā uzvarētāji saņems 100 eiro, būs arī dažādas citas balvas. PRO grupā drīkstēs spēlēt visi florbolisti. PRO grupā dalības maksa būs 5 eiro no dalībnieka.

 

Katrā komandā drīkst pieteikt 3 - 5 spēlētājus. Turnīram būs iespējams pieteikties līdz 3.augustam, pēc tam pieteikties varēs par nedaudz lielāku dalības maksu. Sacensību dienā pieteikties kādā no grupām būs iespējams vienīgi gadījumā, ja vēl būs brīvas vietas apakšgrupās.

 

Par pozitīvu gaisotni visas dienas garumā rūpēsies pasākuma vadītājs, kā arī DJ ar mūziku!

 

Uztikšanos 9.augustāJūrmalā!

 

Informācija par turnīra norisi un pieteikšanās – pa tel. 26127125 vai 26244231.

SF
JUGLASCIEMS