J.Daliņa kausu izcīna "Rīgas Lauvas" un "Valmiera/BSS"

22.07.2014

photo_7.jpg

Pagājušās nedēļas nogalē Valmierā notika tradicionālie J.Daliņa kausu izcīņas turnīri florbolā U12 un U10 vecuma grupu zēnu komandām. Vecuma grupā ZU12 kausu ieguva "Rīgas Lauvas", bet ZU10 grupā – "Valmiera/BSS".

 

18.jūlijā J.Daliņa stadionā nūjas krustoja četras ZU12 vecuma grupas komandas. Tikai uzvaras un pirmo vietu izcīnīja "Rīgas Lauvas", kas ar 5:1 pieveica "Valmiera/BSS", ar 3:2 pārspēja "Rubeni", ar 7:1 sakāva Stalbes "Pārgauju", bet spēlē par galveno trofeju vēlreiz uzvarēja valmieriešus - 5:0. 2.vietā ierindojās "Valmiera/BSS" puikas, kas ar 3:2 uzvarēja gan "Rubeni", gan "Pārgauju", bet 3.vietu ieguva Kocēnu "Rubene", kas izšķirošajā mačā ar 6:2 pieveica Stalbes komandu.

 

Nākamajā dienā turpat stadionā spēkiem mērojās četras ZU10 vecuma grupas komandas. Komandām tiekoties katrai ar katru, pārāka bija Kocēnu "Rubene", kas ar 5:3 uzvarēja gan "Valmiera/BSS", gan Cēsu "Lekrings/CPSS", bet ar 4:2 - "Rīgas Lauvas". 2.vietu ieguva "Valmiera/BSS", kas 4:3 pārspēja rīdziniekus, bet ar 6:2 – cēsniekus. 3.vietu ieņēma "Rīgas Lauvas", kas ar 4:2 spēja pieveikt "Lekringu/CPSS". Viss mainījās izslēgšanas spēlēs - mačā par 3.vietu Cēsu komanda pēcspēles metienos ar 1:0 pārspēja rīdziniekus, bet par kausa ieguvējiem kļuva valmierieši, kuri finālā ar 2:1 revanšējās Kocēnu florbolistiem.


SF
JUGLASCIEMS