FBK "Valmiera/ViA" gatavojas jaunajai sezonai

07.07.2014

valmiera_via_fbk.jpg

Vasaras sezona ir laiks, kad sporta klubi, tai skaitā florbola klubi, gatavojas jaunajai sezonai. Arī florbola klubs "Valmiera/ViA" savā komandā aicina jaunus spēlētājus.

 

Spēlējot florbolu "Valmiera/ViA" komandā, spēlētājs ne vien var iegūt labus draugus un komandas biedrus, bet arī lielisku iespēju sevi realizēt un pārstāvēt ne vien savu augstskolu, bet arī pilsētu, kā arī piedalīties dažādos turnīros, piemēram, Vidzemes čempionātā florbolā un citos.

 

Tā kā florbola klubs "Valmiera/ViA" ir komanda, kas pārstāv Valmieras pilsētu un Vidzemes Augstskolu, tad diviem labākajiem Virslīgas spēlētājiem, kuri studē Vidzemes Augstskolā, ir iespēja saņemt 50 % studiju maksas atlaidi visam gadam jebkurā Vidzemes Augstskolas studiju programmā. Tāpat ir iespēja pārbaudīt savus spēkus, spēlējot 2. līgas vai veterānu līgas komandās, kas spēlē arī Valmieras pilsētas čempionātā florbolā.

 

Pārmaiņas notikušas kluba trenera amatā - par jauno galveno treneri kļuvis Latvijas izlases spēlētājs Aigars Belasovs.

 

     Lai uzzinātu vairāk par mums, lasi ziņas twitterī @FBKValmiera_ViA, draugiem.lv lapā fbkvalmiera.

 

Kontakti: Māris Rozenbahs (menedžeris) 29379837

Vera Grāvīte (sab.att. un mārketinga speciāliste) 22076755

 

Mūs atbalsta: Latvijas Florbola savienība, Vidzemes Olimpiskais centrs, Valmieras pilsēta, Vidzemes Augstskola, togosport.com

 

Informāciju sagatavoja Vera Grāvīte FBK,

"Valmiera/ViA" sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste

SF
JUGLASCIEMS